Το σεμινάριο της Τζούλιας περί σεξ

Είναι γεγονός! Η Τζούλια ξαναχτυπά! Το δεύτερο dvd "Τζούλια 2 μαύροι" αποτελεί την νέα καλλιτεχνική προσπάθεια της Αλεξανδράτου που ένα χρόνο και κάτι μετά το "Απαγορευμένο" βάζει ακόμα ένα λιθαράκι στην τέχνη του έρωτα.
Όπως και το προηγούμενο (δες εδώ τι μας δίδαξε η Τζούλια για το σεξ στο 1ο dvd), και αυτό το dvd μπορεί να μας δώσει διάφορες γνώσεις που αφορούν στην τέχνη του έρωτα. Ιδού λοιπόν τα καλά και εμπνευσμένα του σέξυ βίντεο αλλά και τα σημαντικά λάθη:

Αν έχεις αυτοπεποίθηση, διάβαινε: Όπως και στο Απαγορευμένο, έτσι κι εδώ η Τζούλια αποδεικνύει πως κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση και στο κρεβάτι ή έξω από αυτό. Στο δεύτερο dvd η Τζούλια βγαίνει με τα εσώρουχά της και περπατά αμέριμνη στο δρόμο! Όχι, εσύ δεν χρειάζεται να βγεις στους δρόμους αλλά θυμήσου το γεγονός, κάθε φορά που κλείνεις τα φώτα και καλείς τον αγαπημένο σου να κάνετε αγαπούλες μέσα στο θεοσκόταδο!
Η αυτοϊκανοποίηση ανοίγει την όρεξη: Η αυτοϊκανοποίηση και ειδικά μπροστά του, πρέπει να είναι μια διαδικασία που θα δοκιμάζεις χωρίς ντροπή και σκοπό θα έχει ν' ανάψει ακόμα περισσότερο και τους δύο. Η Τζούλια στο πρώτο dvd προτίμησε να περιποιηθεί τον εαυτό της μέσα στο τζακούζι με τη βοήθεια μιας σαμπάνιας. Στο 2ο dvd προτιμά να προκαλέσει τους αγαπημένους της χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα και το στόμα της! Ακόμα κι αν δεν κάνει κάτι επί της ουσίας, αυτή η αναπαράσταση του πως θα περιποιηθεί αργότερα τους παρτενέρ της, αποτελεί άψογο προκαταρκτικό.
Μην σπαταλάς χρήματα σε ακριβά εσώρουχα: στο πρώτο dvd η Τζούλια εμφανίστηκε γυμνή αλλά στο δεύτερο προτίμησε να εμφανιστεί με ένα ροζουλί κορμάκι και ασορτί φούξια ψηλοτάκουνες γόβες. Το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ. Δεν χρειάζεται να δώσεις υπέρογκα ποσά σε εσώρουχα που έτσι κι αλλιώς θα βγάλεις κάποια στιγμή. Προτίμησε ένα διάφανο κορμάκι που θα βρεις εύκολα στο εμπόριο και εμφανίσου μπροστά του φορώντας αυτό και τα γοβάκια σου.
Δώσε τη σημασία που πρέπει στο στοματικό: αν υπάρχει κάτι που πρέπει να σου μείνει από τις επιδόσεις της Τζούλιας, είναι το πόσο έχει δουλέψει πάνω στην τεχνική του στοματικού που χαρίζει στους παρτενέρ της. Όχι, μόνο δεν το φοβάται αλλά προσπαθεί πάντα για το καλύτερο. Η Τζούλια υποστηρίζει με θέρμη το στοματικό χωρίς τη χρήση των χεριών της! Μόνο με το στόμα και τη γλώσσα της κάνει θαύματα, ενώ έχει προχωρήσει πολύ και στην τεχνική "Βαθύ Λαρύγγι". Εσύ μπορείς να ξεκινήσεις έχοντας και τα χέρια να σε βοηθούν και σιγά σιγά να τα απομακρύνεις ενώ δεν χρειάζεται να γίνεις βαθύ λαρύγγι, αφού υπάρχουν και κολπάκια για να το νομίζει εκείνος χωρίς να κινδυνεύεις να πνιγείς εσύ.
Μην φοβάσαι τα περιττά σου κιλά: σε αντίθεση με το Απαγορευμένο, στο 'Τζούλια 2 μαύροι' βλέπουμε την Αλεξανδράτου εμφανώς πιο στρογγυλεμένη. Έλα όμως που αυτά τα περιττά κιλάκια της στους γλουτούς, την κοιλίτσα και το στήθος κάνουν τη Τζούλια πιο ζουμερή και θελκτική σε σχέση με τότε που ήταν μεν αψεγάδιαστη αλλά πάρα πολύ αδύνατη!
Και τα λάθη:
Μην πεις ναι στο πρωκτικό μόνο γιατί το θέλει εκείνος: στο νέο dvd η Τζούλια ενδίδει μερικώς στο σεξ της πίσω πόρτας αλλά δίχως τεράστια επιτυχία. Αν κι εσύ δεν είσαι έτοιμη για μια νέα τέτοια εμπειρία, μην το επιχειρήσεις απλά γιατί ο άλλος στο ζητά με πάθος. Αν πάλι είσαι δεκτική στο να το δοκιμάσεις, ξεκινήστε με αργά και σταθερά βήματα και κάθε φορά προχωρήστε μέχρι το σημείο που νιώθεις άνετα.
Μην ενδώσεις στο ομαδικό σεξ αν δεν το θέλεις πραγματικά: πως είναι φανερό και από το 2ο dvd της Αλεξανδράτου, ούτε αυτή ως πιο έμπειρη δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά τους δύο παρτενέρ. Προσπαθεί τίμια μεν αλλά ο ένας από τους δύο μένει μερικώς ανικανοποίητος και η ίδια δεν μπορεί να εστιάσει σωστά εκεί που πρέπει.
Μην βάφεσαι και χτενίζεσαι υπερβολικά: το στυλ της Τζούλιας στα μαλλιά και το μέικ απ είναι όπως και στο Απαγορευμένο, απαράδεκτο. Δεν χρειάζεται να έχεις το στυλ πηγαίνω στα μπουζούκια, αφού εσύ ούτε ταινία γυρίζεις, ούτε θέλεις να μοιάζεις με κάποια άλλη στο κρεβάτι. Άφησε το φυσικό σου εαυτό να βγει στο σεξ και δεν θα χάσεις.
Έχε και συ ενεργή συμμετοχή στο ερωτικό παιχνίδι: σε αντίθεση με το Απαγορευμένο όπου η Τζούλια είχε το πάνω χέρι, στο νέο dvd τον έλεγχο τον έχουν οι παρτενέρ της. Η ίδια φαίνεται χαμένη σε πολλά σημεία όπου την πηγαίνουν από καναπέ σε καναπέ κυριολεκτικά σαν το σφαχτό! Σε άλλα πάλι σημεία, εκείνη δέχεται σαν μαθητριούλα τις εντολές των παρτενέρ της, που τη διατάζουν να στρίψει, να κάνει αλλιώς, να κάνει κάτι άλλο. Καλές κι εντολές, αλλά στο ερωτικό παιχνίδι πρέπει να διατηρείς υπό έλεγχο όσα σου αρέσουν και όσα μέσα στη δίνη του σεξ κάνεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...