Bed stories

Γοητευτικός Εκλεκτισμός - Ζωγραφισμένα τοπία μέσα σε οβάλ πλαίσια διακοσμούν διάσπαρτα τη ζωγραφιστή κουρτίνα που περιβάλλει τις δύο πλευρές του κρεβατιού. Εντυπωσιακά υφάσματα με μεγάλα φολκλορικά σχέδια χαρίζουν χρώμα και ζεστασιά σε μια κρεβατοκάμαρα με ιδιαίτερο προσωπικό χαρακτήρα, που ταιριάζει τόσο σε ένα εξοχικό όσο και σε ένα αστικό σπίτι.


Κλασσικές γραμμές - Τα ξύλινα ντουλάπια που περιβάλλουν το κρεβάτι όχι μόνο εξοικονομούν άφθονους αποθηκευτικούς χώρους αλλά συγχρόνως διακοσμούν το χώρο με τις όμορφες ταμπλαδωτές επιφάνειές τους. Ένα πολύχρωμο υφαντό αναλαμβάνει το ρόλο του κεφαλαριού μέσα στην εσοχή που έχει βαφτεί σε έντονο γαλάζιο χρώμα ενώ δυο σποτάκια χωνευτά στο κάτω μέρος του κρεμαστού ντουλαπιού διευκολύνουν το διάβασμα στο κρεβάτι.
Country Chic - Η σύγχρονη εκδοχή μια country κρεβατοκάμαρας περιλαμβάνει, βέβαια, τα βασικά παραδοσιακά υλικά, πέτρα και ξύλο. Οι υπόλευκοι ωστόσο τόνοι που επικρατούν στο χώρο κάνουν την ατμόσφαιρα πιο ανάλαφρη και ευχάριστη.  Δυο σειρές λιτές ξύλινες κορνίζες με αποξηραμένα κλαράκια κι αγριολούλουδα φέρνουν τη δροσερή πνοή της εξοχής στο υπνοδωμάτιο, διακοσμώντας διακριτικά το τοίχο πάνω από το κρεβάτι.
Σοφιστικέ λεπτομέρειες - Το ασυνήθιστα σκούρο χρώμα της οροφής αγκαλιάζει όλο το υπνοδωμάτιο με την ίδια ζεστή απόχρωση που έχει το τεράστιο καπιτονέ κεφαλάρι του κρεβατιού. Το κατακόκκινο σκέπασμα και το περίτεχνο χρυσαφένιο φωτιστικό δίνουν λάμψη και φως στις κατά τα άλλα αυστηρές γραμμές του χώρου.
Σύγχρονος  ρομαντισμός - Οι φαρδιές ρίγες ακολουθούν τον ανάλαφρο κυματισμό του υφάσματος που δημιουργεί ένα κρεβάτι με «ουρανό» σε μοντέρνα εκδοχή. Ανάλογες ρίγες καλύπτουν το στενόμακρο σκαμνί στα πόδια του κρεβατιού ενώ δυο μικρές απλίκες, χαμηλά δίπλα στο κεφαλάρι, αντικαθιστούν τα κλασσικά πορτατίφ, καθώς δεν υπάρχει επαρκής χώρος για κομοδίνα δίπλα στο κρεβάτι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...