Nilaya Spring Rejuvenation

Ανοιξιάτικη ανανέωση με στόχο τη δημιουργία μιας ακαταμάχητης σιλουέτας προσφέρουν οι νέες θεραπείες σώματος του Nilaya Mystic Spa! Ανακαλύψτε τις θαυματουργές ιδιότητες που προσφέρουν η λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα, ο Κόκκινος Άργιλος, το grapefruit, το lemongrass και αποκτήστε μια αξιοζήλευτη σιλουέτα μέσα από τις δυο ολοκαίνουριες θεραπείες του Nilaya Mystic Spa.

Laminaria, Salt & Seaweed Stories…
Οι λάσπες της Νεκράς Θάλασσας είναι γνωστές για τις δυνατές, φυσικές ιδιότητές τους∙ το ίδιο και εκείνες του Κόκκινου Αργίλου. Γνωρίζουμε όμως ποιες ακριβώς είναι αυτές οι φυσικές ιδιότητες; Από τα βάθη των αιώνων, οι λάσπες τις Νεκράς Θάλασσας είναι γνωστές για την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και τη φυσική ανανέωση της επιδερμίδας. Επιπρόσθετα, ο Κόκκινος Άργιλος έχει ουσιαστικές λιποδιαλυτικές ιδιότητες καθώς ξεφλουδίζει μαλακά τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, αποκαλύπτοντας έτσι τη νεανική, υγιή στιβάδα της. Πώς μπορούν συστατικά τόσο απλά να είναι τόσο δραστικά στην επιδερμίδα; Η απάντηση βρίσκεται εκεί που δεν τη βλέπουμε: στα άλατα και τα μέταλλα που περιέχουν σε μεγάλη περιεκτικότητα!

Φανταστείτε λοιπόν τι μπορεί να κάνει για σας μια θεραπεία που συνδυάζει και τα δυο αυτά συστατικά! Το Nilaya Mystic Spa τα συγκεντρώνει όλα στη νέα θεραπεία Laminaria, Salt & Seaweed Stories… Δοκιμάστε τα 1000+1 θαύματα των συστατικών από τις χώρες της Μέσης Ανατολής!

Η διαδικασία ξεκινά με βαθύ Peeling από άλατα θάλασσας, ακολουθεί massage με λάδι από φύκια (Laminaria Massage Oil) για περίπου 30’ - 40’. Στις περιοχές με ιδιαίτερο πρόβλημα τοπικού πάχους ή/και κυτταρίτιδας εφαρμόζεται θερμαντικό συμπύκνωμα (που προκαλεί τοπική υπεραιμία), το οποίο περιέχει έλαια από Laminaria, Eykalyptous, Mint, Ginger και Cinnamon Οil. Τέλος, εφαρμόζεται μάσκα η οποία συνδυάζει λάσπη Νεκράς Θάλασσας και Κόκκινο Άργιλο για 20’. Ένας συνδυασμός τέλειος για τις λιποδιαλυτικές και υπεραιμικές θεραπείες κατά του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας!

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 1ώρα και 30’ Κόστος €125


πηγη:myworld.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...