Οι ταμπέλες που δεν θες να σου φορέσει

Στο περιβάλλον που ζεις (είτε πρόκειται για το σχολείο, το πανεπιστήμιο ή τη γειτονιά), συμπεριφορές που υιοθετείς σε σχέση με το αντίθετο φύλο, μπορούν να σε κάνουν γνωστή για τους λάθος λόγους. Έτσι, συχνά μπορεί να υποφέρεις από ταμπέλες που σου φοράνε και δύσκολα θα ξεφορτωθείς! Τι να προσέξεις λοιπόν.



Κι ας με λένε τρελή:
O Mπάρνεϊ από το  How i Met your Mother  έχει εξηγήσει με τον καλύτερο τρόπο τη σχέση τρέλας και σεξουαλικότητας σε μια  γυναίκα.
O Mπάρνεϊ από το "How i Met your Mother"
έχει εξηγήσει με τον καλύτερο τρόπο τη
σχέση τρέλας και σεξουαλικότητας σε μια
γυναίκα.
Πολλά κορίτσια που έδειξαν έναν ενθουσιασμό παραπάνω για ένα αγόρι, κατηγορήθηκαν ως οι τρελές του χωριού. Και είναι αλήθεια πως η ταμπέλα του κοριτσιού που χρειάζεται ζουρλομανδύα θα αποτρέψει τα επόμενα αγόρια όχι μόνο να σε πλησιάσουν αλλά να σε δουν και σοβαρά. Γιατί μπορεί να είσαι καυτή αλλά σε κάποιο ορισμένο σημείο, η τρελή συμπεριφορά σου θα υπερτερήσει της σούπερ εξωτερικής σου εμφάνισης. Για να αποφύγεις τέτοια σχόλια, προσπάθησε στις σχέσεις σου να μην έχεις υπερβολικά ξεσπάσματα. Τουλάχιστον, προσπάθησε τα ξεσπάσματα να μην γίνονται μπροστά στο αγόρι σου.

Η εύκολη:
Σίγουρα βιώνουμε μια εποχή σεξουαλικής απελευθέρωσης αλλά ο σεβασμός στο σώμα σου και στα συναισθήματά σου, είναι σημαντικός. Πολλά κορίτσια κάνουν το λάθος να μπερδεύουν το σεξ με την αγάπη και να κάνουν έρωτα με ένα αγόρι αμέσως μόλις το γνωρίσουν. Αν μάλιστα βρίσκεσαι σε ένα κύκλο αγοριών που μιλάνε (όσο κι αν πιστεύεις το αντίθετο) για τα σεξουαλικά τους κατορθώματα, είναι κρίμα να φορέσεις την ταμπέλα της εύκολης, απλά επειδή ήθελες πολύ να αρέσεις στον Χ άντρα.

Όλο γκρίνια, γκρίνια, σε βαρέθηκα:
Εμείς τα κορίτσια έχουμε ανάγκες και τις ανάγκες αυτές θέλουμε να τις καλύπτουμε. Πολλές φορές, διεκδικούμε πράγματα με το λάθος τόνο φωνής. Σίγουρα, θέλεις να του τονίσεις κάτι αλλά όταν το κάνεις φωνάζοντας του μπροστά στους κολλητούς, η ταμπελίτσα της γκρινιάρας θα σου δοθεί θες δεν θες. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τον πείσεις να κάνει τα πράγματα που θες. Η γκρίνια είναι ο χειρότερος, τα καλοπιάσματα μπορούν να πιάσουν τόπο!


Η εκμεταλλεύτρια:
Tα αγόρια μπορούν πολύ εύκολα να μεταφράσουν λανθασμένα κάποιες διεκδικήσεις μας. Για παράδειγμα, εσύ θα του ζητήσεις να σε πετάξει στη δουλειά μια μέρα που το μετρό δεν λειτουργεί. Αν τύχει να του ζητήσεις να σε μεταφέρει κάπου την ίδια εβδομάδα, στο μυαλό του εγγράφεται πως εσύ τον εκμεταλλεύεσαι και θέλεις σοφέρ ή ταξιτζή για τις μεταφορές σου. Αν πάλι βγείτε για ψώνια και σου αρέσει κάτι, αν του πεις πλήρωσέ το γιατί δεν έχω ρευστό επάνω μου και θα στα δώσω αργότερα, αυτός θα σκεφτεί πως το μόνο που θες είναι να σου κάνει δώρα. Γενικά, έχε σαν αρχή σου να είσαι αυτάρκης και οι χάρες που θα του ζητάς να μην ξεπερνούν τα όρια.

Η χαζοχαρούμενη:
Eίσαι η χαρά της ζωής, δείχνεις αισιοδοξία ακόμα κι όταν όλα μοιάζουν μαύρα και δύσκολα μπορεί κάτι να κάμψει το υψηλό σου φρόνημα. Κι όμως μια τέτοια συμπεριφορά μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί από τα αγόρια. Εύκολα θα κατηγορηθείς πως ζεις σε ένα ροζ συννεφάκι και πως είσαι ουτοπίστρια. Διατήρησε την αισιοδοξία σου κυρίως για τον εαυτό σου και μην τον εμψυχώνεις εκεί που βλέπεις πως δεν παίρνει από λόγια: όταν χάνει η ομάδα του, όταν χάνει το δρόμο ενώ οδηγεί, όταν πέφτουν και δεν στρώνουν τα μαλλάκια του.

H κλαψιάρα:
Είσαι ένα ευαίσθητο πλασματάκι. Εύκολα πικραίνεσαι και το δάκρυ τότε τρέχει κορόμηλο. Δυστυχώς, τα αγόρια που σπάνια θα τα δεις να κλαίνε μπροστά σου, αντιλαμβάνονται τη συμπεριφορά αυτή ως μέγιστη αδυναμία. Προσπάθησε λοιπόν να μην βάζεις τα κλάματα μπροστά του με το παραμικρό γιατί το χειρότερο θα είναι να θέλει να σε χωρίσει και σκέφτεται πως θα το κάνει χωρίς να πλαντάξεις στο κλάμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...