Έχω meeting…στο σπίτι

Αν η δουλειά σας δεν απαιτεί να βρίσκεστε σε ένα γραφείο συνεχώς, τότε πάμε στοίχημα πως ένα απλό meeting δεν είναι ικανό να σας σύρει μέχρι το γραφείο. Υπάρχει και το Skype.


Είστε από τις τυχερές που η δουλειά σας είναι κυρίως στο σπίτι και που χρειάζεται να ξεπορτίζετε μόνο όταν πραγματοποιείται κάποιο meeting; Είστε ταυτόχρονα από τις άτυχες που δεν διαθέτετε παππού και γιαγιά σε ακτίνα λιγοστών χιλιομέτρων ώστε να μπορείτε ν' αφήσετε τα παιδιά σας και να παρακολουθήσετε τη συγκεκριμένη συνάντηση;
Αντί να χάνετε χρήμα πληρώνοντας κάποια baby-sitter που ενδεχομένως να μην σας πολυγεμίζει το μάτι, μπορείτε να μην κουνηθείτε από το σπίτι σας και να παρευρεθείτε στην επαγγελματική σας συνάντηση, εικονικά.
Υπάρχουν ένα σωρό προγράμματα που εξυπηρετούν αυτόν τον σκοπό, με κυριότερο εκπρόσωπό τους το Skype, που τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πολύ, διευκολύνοντας αποτελεσματικότατα τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων.
Μέσω Skype λοιπόν, μπορείτε να κάνετε βιντεοκλήσεις –απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διαθέτετε κάμερα- αλλά και απλές κλήσεις και να συνεννοηθείτε με όλα τα άτομα που χρειάζεται, είτε αυτοί βρίσκονται στον ίδιο χώρο, είτε όχι.

Πηγή: queen.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...