Η Alyssa Campanella η νέα μις Ηνωμένες Πολιτείες!

Την Κυριακή το βράδυ, στο Λας Βέγκας, πραγματοποιήθηκαν τα εξηκοστά καλλιστεία για τον τίτλο της μις ΗΠΑ. Νικήτρια αναδείχθηκε η 21χρονη Alyssa Campanella από την Καλιφόρνια. Ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή από τις υπόλοιπες πενήντα καλλονές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και κατέκτησε τον τίτλο.


Το 2007 είχε κερδίσει τον τίτλο της πιο όμορφης έφηβης, στον ίδιο διαγωνισμό και όπως φαίνεται είναι και η πιο όμορφη ενήλικη.
Το σόου πραγματοποιείται εδώ και εξήντα χρόνια, δίχως διακοπή και εδώ και αρκετά χρόνια ανήκει στον μεγιστάνα, Donald Trump. Πάντως η 21χρονη απέδειξε πως δεν είναι μόνο μια πανέμορφη κοπέλα, αλλά έχει μυαλό. Όταν ήρθε η σειρά της να απαντήσει στην καθιερωμένη ερώτηση, της έτυχε ίσως η πιο δύσκολη, η οποία ήταν η εξής, « πρέπει η μαριχουάνα να νομιμοποιηθεί;». Εκείνη δίχως σκέψη απάντησε πως πρέπει μόνο για ιατρικούς λόγους, αλλά γενικά πρέπει να απαγορεύεται.
Το Σεπτέμβρη θα εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος και ήδη έχει αρκετούς υποστηρικτές. Αν Campanella δεν μπορεί να εκπληρώσει τα καθήκοντά της, θα αντικατασταθεί από Μις Tennessee, Ashley Elizabeth Durham, η οποίος ήταν η πρώτη επιλαχούσα. Για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο διαγωνισμός διεξήχθη στο Planet Hollywood Resort and Casino.


http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...