Seventies...Μόδα...

Kάθε χρόνο, συνήθως καλοκαίρι (που, ως εποχή, εμπνέει την ανάλογη διάθεση), τα 70ς επιστρέφουν στη μόδα. Σέξι, πολυτελή, μποέμ τα λουκ μιας αμφιλεγόμενης δεκαετίας που... κατέληξε εμβληματική αποτελούν έμπνευση για επίκαιρες εμφανίσεις με εγγυημένη γοητεία. Να πως φοριέται η «σεβεντίλα» φέτος:


Mε παντελόνια και σορτσάκια
Μια χρωματιστή καμπάνα ή μια από ξεθωριασμένο ντένιμ μπορεί να αποτελέσει τη βάση για ένα ενημερωμένο σύνολο σε στυλ 70ς. Διάλεξε το παντελόνι ψηλόμεσο και συνδύασέ το με ένα ζευγάρι πλατφόρμες που θα σε δείξουν και πιο ψηλή. Τα vintage prints που θυμίζουν την αισθητική της δεκαετίας είναι ιδανικά για ένα σορτσάκι (σαν αυτά που βρήκαμε στην συλλογή της Diane Vοn Furstenberg) και αναδεικνύονται φορεμένα μαζί με κάτι μονόχρωμο. Σανδάλια και μεγάλα κοσμήματα είναι ό,τι πρέπει για εμφανίσεις στις διακοπές που θέλουν να ξεχωρίσουν για το ανεπιτήδευτο glam τους.



Με τα σωστά αξεσουάρ
Μπορείς να υιοθετήσεις την τάση των 70ς, επιλέγοντας μόνο σωστά αξεσουάρ. Ένα μενταγιόν που κρέμεται από μακριά αλυσίδα μπορεί να αλλάξει την όψη ενός κλασικού τοπ ή πουκάμισου. Τα στρογγυλά γυαλιά ή τα μεγάλα με ντεγκραντέ φακούς κάνουν μαγικό εφέ. Και φυσικά οι πλατφόρμες μπορούν να αλλάξουν στη στιγμή ένα καθημερινό σύνολο από τζιν και t-shirt.

Με μακριές φούστες και φορέματα

Κι όμως, αν και το μήκος-trademark των 70ς είναι το μίνι, φέτος γίνεται η ανατροπή και η πασαρέλα προτείνει μακριές φούστες ως πρωταγωνιστικό κομμάτι της σεζόν και σαν μια εύκολη κίνηση για να υιοθετήσεις το στυλ της δεκαετίας με επίκαιρο τρόπο. Το ίδιο ισχύει και με τα εμπριμέ μάξι φορέματα. Απλά συνόδευσέ τα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα clogs και μία hippie-chic τσάντα και το look είναι έτοιμο και αλάνθαστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...