Topless το «κορίτσι με το τατουάζ»

Πριν δυο μέρες κυκλοφόρησε στο ίντερνετ το πρώτο trailer της νέας ταινίας δράσης «The Girl with the Dragon Tattoo», και μόλις σήμερα βγήκε και το επίσημο πόστερ, όπου βλέπουμε topless την Rooney Mara, με το χέρι του Daniel Craig να κρύβει το στήθος της.


Η ταινία, που ήδη θεωρείται ως μια από τις πιο πολυαναμενόμενες της χρονιάς, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 21 Δεκεμβρίου του 2011, ενώ όπως γράφει στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, «Evil Shall be Expelled With Evil» (Το κακό αποτάσσεται με το κακό).

Με σκηνοθέτη τον David Fincher, υποψήφιο δυο φορές για το βραβείο Oscar, και πρωταγωνιστές τους Daniel Craig, Rooney Mara, Stellan Skarsgard, Robin Wright και Christopher Plummer, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια ταινία που θα μας απασχολεί για αρκετό καιρό.

Η ταινία διηγείται την ιστορία της αδίστακτης hacker Lisbeth Salander (Mara) και του ξεδιάντροπου οικονομικού συντάκτη Mikael Blomkvist (Craig), οι οποίοι προσλαμβάνονται από τον θείο της μικρής Harriet Vanger, για να τη βρουν. Η Harriet εξαφανίστηκε από μια οικογενειακή συγκέντρωση σε ένα νησί, το οποίο βρίσκεται στην ιδιοκτησία της συμμορίας Vanger. Παρότι το σώμα της δε βρέθηκε ποτέ, ο θείος είναι σίγουρος ότι η κοπέλα δολοφονήθηκε από μέλος της οικογένειας.


http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...