Balancing & Refining Mask: must για το πρόσωπό σου

Έλαιο argan, λευκή άργιλος Κίνας, τζελ από κόκκινα φύκια Χαβάης και εκχυλίσματα από ρίζα βελανιδιάς: αυτό το σούπερ ευεργετικό κοκτέιλ βρίσκεται στην καρδιά της νέας μάσκας ar457 Balancing & Refining Mask, που ανακαλύψαμε στα Beautyworks.


Τα συστατικά αυτά ενυδατώνουν σε βάθος, βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος και την ανάπλαση των κυττάρων ενώ συγχρόνως προφέρουν βαθύ καθαρισμό, προστασία και λάμψη. Χρησιμοποιώντας την συστηματικά οι λειτουργίες του δέρματος εξισορροπούνται με αποτέλεσμα να παραμένει νεανικό, λαμπερό και αναζωογονημένο-και μάλιστα είναι ιδανική ακόμα και για ευαίσθητα δέρματα!

Stylista says: πίσω από το "ιδιαίτερο" όνομα αυτής της εταιρείας, κρύβεται μια ολόκληρη φιλοσοφία. Bασικό συστατικό των προϊόντων της είναι το έλαιο Αργκάν (Argan oil) από το οποίο είναι εμπνευσμένο και το όνομά της: ar  argan – Αργκάν, 4 τοκοφερόλες, φυσικά αντιοξειδωτικά που προλαμβάνουν την γήρανση του δέρματος και τη δημιουργία ρυτίδων,5 φυτοστερόλες που αναζωγονούν το δέρμα και ανανεώνουν τα κύτταρα και 7 βίο – μόρια που έχουν θεραπευτικές, αναζωογονητικές και προστατευτικές ιδιότητες που βοηθούν στην εύκολη απορρόφηση των προϊόντων. Τα καλύτερα και πιο αγνά συστατικά σε συνδυασμό με φόρμουλες τελευταίας τεχνολογίας, που «παντρεύουν» ιδανικά την παράδοση με τις σύγχρονες μεθόδους είναι η "συνταγή" που θα διατηρήσει την νεανικότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας σου. Θα την βρεις αποκλειστικά στα Beautyworks


http://www.stylista.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...