Συμβουλές για το μαγιό σας από τις διάσημες

Μπορεί να είναι νωρίς, μπορεί ο καιρός να μην σας προδιαθέτει αλλά το καλοκαίρι σε λίγους μήνες θα είναι εδώ!

Γι’ αυτό και το γαλλικό τεύχος του Marie Claire σας δείχνει τις πρώτες εμφανίσεις των διάσημων σταρ με τα μαγιό τους για να μπορέσετε να διαλέξετε το καταλληλότερο μαγιό για τη δική σας σιλουέτα.


Jessica Alba: Η συγκεκριμένη ηθοποιός έχει ένα σώμα με τέλειες αναλογίες και για το λόγο αυτό όποιο μαγιό και αν επιλέξει να φορέσει της ταιριάζει απόλυτα. Στο πρώτο της μπάνιο, βέβαια, επέλεξε ένα μαγιό που το πάνω μέρος είναι στράπλες για να της δίνει όσο το δυνατό περισσότερο όγκο στο στήθος.



Beyonce: Οι τέλειες καμπύλες της μπορεί το καλοκαίρι να τη δυσκολέψουν στις επιλογές της, όσον αφορά το μαγιό, γιατί μπορεί να έχει καμπύλες στο κάτω μέρος του σώματός της αλλά το στήθος της δεν είναι εξίσου μεγάλο. Ωστόσο, η ίδια καταφέρνει να το καλύψει επιλέγοντας διχρωμίες και σούρες στο πάνω μέρος του μαγιό της.



Fergie: Η χυμώδης Fergie επέλεξε για το πρώτο της μπάνιο ένα αρκετά αποκαλυπτικό μαγιό προκειμένου να δείξει τα πλούσια κάλλη της. Το έντονο χρώμα το φόρεσε για να κάνει ένα τρικ προκειμένου να δείχνει πιο μαυρισμένη.




www.real.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...