Όλες οι λεπτομέρειες για τον πανάκριβο γάμο του πρίγκιπα Williams και της Kate Middleton!

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τη βασιλική οικογένεια, καθώς μένουν μόλις λίγες μέρες μέχρι το γάμο του πρίγκιπα William και της αγαπημένης του Kate Middleton. Οι προσκλήσεις έχουν μοιραστεί και όλοι βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το γάμο της χρονιάς.

 
Ο πολυσυζητημένος γάμος θα γίνει στις 29 Απριλίου στην Αγγλία και εκεί θα βρεθούν όλα τα μεγάλα ονόματα του ξένου jet set. Ανάμεσά τους θα είναι γαλαζοαίματοι, μέλη των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης, αρχηγοί κρατών, γνωστοί σταρ της showbiz, γόνοι πλούσιων οικογενειών, φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, αλλά και πρώην συντροφοί τους.

 
Πάμε να δούμε, όμως, όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο της χρονιάς, καθώς μένουν μόλις 14 μέρες...
 
Το κόστος του γάμου
 
Ο γάμος αναμένεται να κοστίσει 23,5 εκατομμύρια ευρώ (34 εκατομμύρια δολάρια), σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό “ΟΚ!”, από τα οποία τα 552,906 ευρώ (800.000 δολάρια) θα δοθούν για τα λουλούδια που θα στολίσουν το εκκλησάκι του Westminster Abbey, που θα γίνει ο γάμος.

 
Ενώ, το νυφικό της Kate Middleton θα κοστίσει 300.179 ευρώ (434.000 δολάρια) και πιθανότατα να το πληρώσουν οι γονείς της. Ακόμη, η νύφη και η οικογένειά της θα μείνουν για τρεις μέρες στο πολυτελές ξενοδοχείο “Goring Hotel”, όπου θα ετοιμαστούν πριν την τελετή.


 
Η γαμήλια τούρτα θα κοστίσει γύρω στα 55.290 ευρώ (80.000 δολάρια), ενώ όλο το μενού θα φθάσει τα 103.669 ευρώ (150.000 δολάρια). Όσο για το τι θα πιουν οι καλεσμένοι, η απάντηση είναι μία: άφθονη Bollinger Champagne, η οποία θα ρέει όλο το βράδυ και θα κοστίσει γύρω στα 41.500 ευρώ (60.000 δολάρια).

 
Ακόμη, μπορεί το δαχτυλίδι των αρραβώνων να μην κόστισε τίποτα στον πρίγκιπα William, καθώς ήταν ενθύμιο από την μητέρα του Diana, αλλά οι βέρες θα είναι από Welsh gold και θα κοστίσουν 7.600 ευρώ (11.000 δολάρια).
 
Το μεγαλύτερο κόστος, βέβαια, υπολογίζεται πως θα αφιερωθεί στην ασφάλεια της βασιλικής οικογένειας και των εκλεκτών καλεσμένων της. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια και αναμένεται να ξοδευτούν 22 εκατομμύρια ευρώ (32 εκατομμύρια δολάρια) για την ασφάλεια. Το πλάνο των αστυνομικών αρχών θα περιλαμβάνει ελεύθερους σκοπευτές, αστυνομικούς με πολιτικά, εκπαιδευμένα σκυλιά και όλα αυτά με την απαραίτητη διακριτικότητα για να μην προξενήσουν άγχος στον κόσμο. Πρόκειται ίσως για ένα μεγάλο στοίχημα της Αγγλίας, όπου θα δείξει λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε τρομοκρατικό χτύπημα.

 
Στρατιές δημοσιογράφων θα καλύψουν το γάμο
 
Έναν ολόκληρο “στρατό” από δημοσιογράφους ετοιμάζεται να επιστρατεύσει το BBC, προκειμένου να καλύψουν το γάμο της δεκαετίας, που δεν είναι άλλος από αυτόν του πρίγκιπα William!

 
Συνολικά 850 άτομα θα καλύπτουν τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και ηλεκτρονικά το χαρμόσυνο γεγονός, μεταδίδοντας ό,τι συμβαίνει, με κάθε εικόνα και λεπτομέρεια, σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι 550 εξ΄αυτών θα ακολουθήσουν από κοντά την βασιλική διαδρομή μέχρι την εκκλησία όπου θα γίνει η τελετή. Οι υπόλοιποι 300, θα είναι διασκορπισμένοι σε διάφορα σημεία της Αγγλίας, παρέχοντας πλούσιο ρεπορτάζ.
 
Οι καλεσμένοι του βασιλικού γάμου – Έξι πρώην του ζευγαριού στο γάμο!
 
Γύρω στα 250 άτομα έχει καλέσει το ζευγάρι στη γαμήλια τελετή που θα γίνει στις 29 Απριλίου. Από αυτούς οι 100 είναι καλεσμένοι της Kate και οι υπόλοιποι της βασιλικής οικογένειας. Ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι ο Mr. Bean, ο Guy Ritchie, που έχει μακρινή συγγένεια με την νύφη και πάρα πολλοί πλούσιοι φίλοι τους από όλο τον κόσμο!
 
Ξεχωριστή θέση θα έχουν ο David και η Victoria Beckham, ενώ από το γάμο δεν θα λείπουν και οι πρώην σύντροφοι του ζευγαριού. Ο William κάλεσε τέσσερις από τις πρώην συντρόφους του, ενώ η Kate μόνο δυο.


(ΦΩΤΟ: Eurokinissi)
 
Ακόμη, καλεσμένοι στο γάμο από τη χώρα μας θα είναι άτομα από τις μεγάλες εφοπλιστικές οικογένειες, καθώς επίσης και ο Κωνσταντίνος με την Άννα – Μαρία και ο Πάυλος με την Μαρί-Σαντάλ. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, οι τέσσερις τους είναι πολύ χαρούμενοι και ανυπομονούν να βρεθούν στην τελετή.

(ΦΩΤΟ: Eurokinissi)
 
Το μενού και η γαμήλια τούρτα
 
Στην κουζίνα του Buckingham Palace, ο σεφ της βασιλικής αυλής Mark Flanagan ετοιμάζεται πυρετωδώς για το απαιτητικό μενού του πολυαναμενόμενου γάμου του πρίγκιπα William και της αγαπημένης του. Το Buckingham Palace θα επιμεληθεί τη δεξίωση μετά την επίσημη τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου και όλα θα πρέπει να είναι τέλεια.
 
Όσο για τη γαμήλια τούρτα, η εταιρεία που έχει αναλάβει την προετοιμασία της αναφέρει ότι ο στολισμός θα γίνει με συμβολικά λουλούδια, χαρακτηριστικό της Βικτωριανής εποχής. Η τούρτα θα είναι πολυεπίπεδη και όλες οι στρώσεις θα έχουν διαφορετικό θέμα καθώς το πριγκιπικό ζευγάρι επέλεξε να στολίσει την τούρτα μεταξύ άλλων και με γαμήλια ρόδα, που συμβολίζουν την ευτυχία και βελανίδια, που συμβολίζουν τη δύναμη και την αντοχή. Ενώ, το αγαπημένο γλυκό του William θα αποτελείται από μαύρη σοκολάτα και μπισκότα, μια αποκλειστική και απόλυτα μυστική συνταγή του παλατιού.
 

Τα ενθύμια του γάμου
 
Πολλά είναι τα ενθύμια που έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο εμπόριο για το βασιλικό γάμο. Από τα πιο απλά όπως πιατάκια, κούπες , μπρελόκ και κουταλάκια με τη φωτογραφία του ζευγαριού μέχρι και σακουλίτσες για τη ναυτία. Δες μερικά από τα πιο πρωτότυπα souvenirs.


(ΦΩΤΟ: reuters)


(ΦΩΤΟ: reuters)
O William και η Κate έγιναν  tea bags!


(ΦΩΤΟ: reuters)
Το ζευγάρι και σε... καραμέλες!


Το "βασιλικό" ανοιχτήρι!




Σακούλες ναυτίας σε δυο χρώματα



www.tlife.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...