Η Μελέτη επιστρέφει στον ΑΝΤ1!

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το Dancing with the Stars και στον ΑΝΤ1 φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στα ονόματα των διάσημων που θα χορέψουν στον δεύτερο κύκλο. Υπάρχουν και οι ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής, που προκαλούν πανικό στην παραγωγή, όμως, σε αυτό τον κύκλο φαίνεται ότι τα ονόματα θα είναι πιο λαμπερά από πέρυσι.


Δημοσιεύματα θέλουν την Γωγώ Μαστροκώστα να έχει πει το «ναι, όμως, οι εκπλήξεις έρχονται από αλλού. Έκπληξη πρώτη: ο Νάσος Γαλακτερός, πρώην σύζυγος Ρούλας Κορομηλά, φαίνεται ότι ζήλεψε τη δόξα της Ρούλας στα ριάλιτι και είπε να πάρει μέρος και αυτός σε ένα. Έτσι, δέχτηκε και αποδέχτηκε την πρόταση να χορέψει στο δεύτερο DWTS. Και η δεύτερη έκπληξη έρχεται από την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία όπως όλα δείχνουν επιστρέφει μετά Βαΐων, Κλάδων και χορευτικών φιγούρων στα παλιά της λημέρια.

Αν και η ίδια δεν έχει παραδεχτεί ανοιχτά ότι θα συμμετέχει στο show, έχει αφήσει υπονοούμενα, με τελευταίο το μήνυμα της στο Twitter, όπου έγραφε ότι τις Κυριακές θα έχει άλλες υποχρεώσεις και δεν θα είναι εύκολο να παρουσιάζει και το δελτίο ειδήσεων του Star, τα σαββατοκύριακα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...