Γνώρισε τη νέα it- bag του οίκου Gucci

Ο οίκος Gucci παρουσιάζει τις Snaffle Bit Bags, μία σειρά από τσάντες, φτιαγμένες στο πνεύμα της συλλογής που δημιούργησε για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011 η Frida Giannini, όπου η παράδοση συναντάει την καινοτομία. Οι folk επιρροές, η αριστοτεχνική κατασκευή της, μαροκινές επιρροές, και τα πολύτιμα, χειροποίητα επεξεργασμένα υλικά συνθέτουν τη νέα, iconic τσάντα.
Οι χειροποίητες λεπτομέρειες με τα γεωμετρικά σχέδια, τα τρουκς και τις πλεκτές λεπτομέρειες, δίνουν στην τσάντα μία αίσθηση έθνικ.

Κοιτώντας τη νέα Snaffle Bit Bag καταρχήν μπορεί κανείς αμέσως να αναγνωρίσει ότι είναι μία τσάντα του οίκου Gucci, από τα γνώριμα τελειώματα, όπως οι φούντες με λεπτομέρειες από bamboo. Έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τσάντα του οίκου, οπότε η Snaffle Bit Bag ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Καλοφτιαγμένη, εξωτική και chic, η Snaffle Bit Bag, για ακόμα μία φορά, αποδεικνύει γιατί ο οίκος Gucci ανήκει στους κορυφαίους παγκοσμίως, όσον αφορά τις τσάντες.



Οι λόγοι που η Snaffle Bit Bag ξεχωρίζει από τις τσάντες της σεζόν, είναι πολλοί. Διατίθεται σε πέντε χρώματα - πορτοκαλί, μαύρο, γαλάζιο, μοβ και nude-, δίνοντας πολλές δυνατότητες επιλογής. Η μαύρη είναι η πιο κλασική απ’ όλες, αλλά και οι άλλες τέσσερις είναι ιδιαίτερες και εξίσου chic. Τα έντονα χρώματα ταιριάζουν τέλεια με τις αντικέ, χρυσές λεπτομέρειες όπως είναι η αγκράφα και τα τρουκς της.



Η μεγάλη Snaffle Bit είναι ιδανική για all day εμφανίσεις, με την urban αισθητική της, ενώ η μικρότερη είναι μία διαφορετική πρόταση για τις πρωινές εμφανίσεις. Για τις βραδινές εμφανίσεις, υπάρχει και ένα clutch με λουράκι από χρυσή αλυσίδα.
Stylista says: Οι everyday τσάντες μικραίνουν. Βρίσκουμε τη μεγάλη Snaffle Bit ιδανική αν θέλεις να προσθέσεις ένα επίκαιρο και χρήσιμο αξεσουάρ στη συλλογή σου.


http://www.stylista.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...