Ο στοματικός έρωτας και το ταγκό

Από πολλά ζευγάρια, το στοματικό sex θεωρείται ότι είναι το πρελούδιο μιας πραγματικά απολαυστικής ερωτικής πράξης. Προσωπικά, δεν έχω ακούσει άντρα που να μην το επιζητεί, όπως άλλωστε και γυναίκα που να μην το λαχταράει.
Από την άλλη όμως πλευρά, από την πλευρά δηλαδή αυτού που το προσφέρει, κάποιες φορές ακούω μια απροθυμία, που συνήθως είναι συνυφασμένη είτε με την περιποίηση της περιοχής, είτε με το συναίσθημα «βαρέθηκα μόνο να δίνω...»

Βασικός κανόνας  της επιτυχίας, είναι αφενός  η καθαριότητα της περιοχής κι αφετέρου η εγκεφαλική λειτουργία που δημιουργεί την επιθυμία για προσφορά στον ερωτικό σύντροφο.
Εάν θεωρείς ότι δεν του αξίζει..., μοιραία θα το κάνεις μηχανικά κι ο άλλος σίγουρα δεν θα νιώσει ότι του προσφέρεις την αγάπη σου και την υποταγή σου.
Στην περίπτωση  λοιπόν που και οι δύο, μέσα από  μια υγιή σχέση, έχουν λύσει αυτά τα βασικά, ερχόμαστε στο ουσιαστικό κομμάτι της πράξης, στο να βρούμε δηλαδή την «συνταγή της επιτυχίας» που θα απογειώσει και τους δύο.
Το θέμα όμως εδώ, δεν είναι απλά να το συμπεριλάβουμε στο ρεπερτόριό μας, αλλά να το κάνουμε όσο μπορούμε καλύτερα, για να διεκδικήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας “τα καλύτερα...” !
Ας δούμε λοιπόν τι πρέπει να προσέχουμε και τι να αποφεύγουμε.

Προσοχή στα δόντια
Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να του συμβεί, την  ώρα που σου έχει εμπιστευτεί  ό,τι πολυτιμότερο έχει, είναι να εισπράξει ένα οδυνηρό και άκρως αντιερωτικό δάγκωμα.  Εδώ λοιπόν υπάρχει κάποια τεχνική και το κλειδί της επιτυχίας είναι, σε ότι κάνεις να χρησιμοποιείς τα χείλη, χωρίς να αφήνεις τα δόντια σου να ακουμπήσουν επάνω του.
Η καλύτερη τεχνική, είναι να τυλιχθεί το πέος του από τα χείλη σου και να τον κάνεις να αισθανθεί το ρούφηγμά σου. Μ’ αυτόν τον τρόπο, δεν θα επιτρέψεις στο δόντια σου να έρθουν σ’ επαφή με το πέος του. Όσο πιο ασφαλής νιώσει, τόσο πιο πολύ θα χαλαρώσει και σύντομα θα καταλάβεις - από την αργή αναπνοή του - πόσο το απολαμβάνει.

Κράτησε έναν σταθερό ρυθμό
Όσο πιο σταθερός είναι ο ρυθμός, τόσο περισσότερη  ευχαρίστηση θα του προσφέρεις. Με πολλές φίλες που τα συζητάω, πιστεύουν ότι όσο πιο γρήγορο ρυθμό έχουν, τόσο πιο γρήγορα ο καλός τους θα τους χαρίσει το αποτέλεσμα του οργασμού του.
Η αλήθεια όμως είναι ότι, αυτό που τελικά ικανοποιεί πραγματικά τον σύντροφό σου, είναι η όλη διαδικασία και όχι η ταχύτητα των κινήσεών σου.
Ακολούθησε στην αρχή το ρυθμό που έχει η αναπνοή του και σιγά – σιγά, χώρις να βιάζεσαι, ανέβασε ελαφρά το ρυθμό. Ακολουθώντας αυτήν την τεχνική, χωρίς απότομες επιταχύνσεις και επιβραδύνσεις, θα τον βάλεις σίγουρα στο δρόμο της ευδαιμονίας.

Χειρίσου τους όρχεις του με προσοχή
Οι όρχεις είναι  ένα πολύ ευαίσθητο σημείο στο σώμα του συντόφου σου και παράλληλα μια εξαιρετικά ερωτογενής ζώνη. Εάν επιδιώκεις να αυξήσεις την ικανοποίηση του συντρόφου σου, χάιδεψε αυτό το σημείο απαλά, με το χέρι ή με την γλώσσα ή ακόμα ρούφηξέ τους απαλά.
Αν παρασυρθείς από τον ίστρο της στιγμής σε βίαιες κινήσεις, με τον πόνο που θα του προκαλέσεις, κινδυνεύεις να βρεθείς αντιμέτωπη αφενός με «υποστολή της σημαίας» κι αφετέρου με έλειψη εμπιστοσύνης σε επόμενη προσπάθεια. Να είσαι λοιπόν προσεκτική την ώρα που χαϊδεύεις αυτά τα δύο πολύτιμα αγαθά του!

Σιγουρέψου ότι υπάρχει αρκετή λίπανση
Βασικός παράγοντας για ένα καλό στοματικό σεξ, είναι να υπάρχει αρκετό σάλιο. Εάν το στόμα σου είναι πάρα πολύ στεγνό, το πέος του θα νιώσει δυσάρεστα και αυτό θα κάνει το σύντροφό σου να αισθανθεί άβολα.
Όσο κι αν αυτό δεν αρμόζει στους κανόνες καλής συμπεριφοράς με τους οποίους έχεις ανατραφεί,  το καλύτερο που έχεις να κάνεις σ’ αυτή την περίπτωση, είναι να φτύσεις πάνω στο πέος του. Είναι η καλύτερη μορφή λίπανσης. Να ‘σαι σίγουρη, ότι κανείς δεν θα σε κακοχαρακτηρίσει. Αντίθετα ... !

Με  μέτρο, όχι και  να πνιγούμε...!
 Το στοματικό sex, χρειάζεται οπωσδήποτε να το συνηθίσεις και οι περισσότεροι άντρες καταλαβαίνουν ότι εάν δεν έχεις γράψει πολλά χιλιόμετρα στο σπορ, κινδυνεύεις να χάσεις την αναπνοή σου από την πίεση ή ακόμα και να πνιγείς.
Γι’ αυτό λοιπόν, προσπάθησε να περιορίσεις την είσοδο, στο βαθμό που δεν σου δημιουργεί πρόβλημα. Τα αντανακλαστικά, από ένα ξαφνικό αίσθημα πνιγμού, μπορεί να σε υποχρεώσουν να του προσφέρεις ένα απροσδόκητο και δυνατό δάγκωμα.
Πάρε λοιπόν το χρόνο σου, για να αποκτήσεις την εμπειρία του βάθους και μέχρι τότε αφιερώσου κυρίως σ’ αυτά που είσαι σίγουρη ότι δεν θα δυσαρεστήσουν κανέναν από τους δυο σας.

Το  παιχνίδι της γλώσσας
Όπως και στο  φιλί, η γλώσσα παίζει καθοριστικό ρόλο, έτσι κι εδώ η συνεισφορά της μπορεί να οδηγήσει το σύντροφό σου σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.  Στους περισσότερους άντρες το σημείο της απόλυτης απόλαυσης είναι στην βάση της βαλάνου καθώς επίσης και στην κάτω πλευρά του πέους, από τους όρχεις μέχρι την κορυφή της βαλάνου.
Εάν την ώρα που τον έχεις αιχμαλωτίσει με τα χείλη σου, αρχίσεις να περιφέρεις τη γλώσσα σου κυκλικά στο πέος του, το πιθανότερο απότέλεσμα θα είναι, να επιταχύνεις το ραντεβού σου μ’ έναν εξαιρετικά απολαυστικό οργασμό.

Χρειάζεται  κι εδώ λίγο συναίσθημα
Το στοματικό sex πρέπει να είναι ευχάριστο και για τους δύο.
Γι’ αυτό μην το κάνεις μηχανικά και μόνο για να ικανοποιήσεις  τον σύντροφό σου.
Εάν δεν το λέει η καρδιά σου ή δεν ανεβάζει την λίμπιντό σου, να είσαι σίγουρη ότι ο σύντροφός σου θα το καταλάβει. Δώσε λοιπόν ενέργεια και συναίσθημα στις κινήσεις σου, την ώρα που το κάνεις.
Ακόμα κι αν δεν είσαι η καλύτερη στο είδος ή αν δεν διαθέτεις και κάποια πραγματικά μοναδική τεχνική, ο σύντροφός σου θα εισπράξει την αγάπη σου και θα προσπαθήσει να σε σε βοηθήσει.
Ρωτήστε τον, τι του αρέσει να κάνεις και τι όχι. Ο κανόνας του ταγκό, που χορεύεται από δύο, ισχύει κι εδώ !
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...