Ενοχές!

Τι είναι αυτό που κάνει τις περισσότερες γυναίκες δυστυχισμένες για το βάρος τους ; Οι ενοχές. Ναι μάλιστα , καλά διαβάσατε. Μπορεί οι ίδιες να αισθάνεστε εντάξει με τα λίγα παραπάνω κιλά σας αλλά το περιβάλλον σας φορτώνει με ενοχές που σας κάνουν να δημιουργείτε αρνητική εικόνα για τον εαυτό και την εμφάνιση σας.

Πως δημιουργούνται οι ενοχές ; Ποιος σας τις δημιουργεί ; Πιθανό , ο ένοχος να είναι ο σύντροφος σας που σας κάνει να αισθάνεστε ενοχές γιατί δεν έχει διάθεση για σεξ. Αυτό αμέσως σας δίνει το μήνυμα ότι μάλλον φταίτε εσείς και τα περιττά σας κιλά. Μπορεί να νιώσετε ενοχές επειδή ξοδεύετε κάποια χρήματα για την εμφάνιση σας και τα στερείτε από τα παιδιά σας ή από τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Οι διαφημίσεις σας κάνουν να αισθάνεστε ένοχες γιατί δεν έχετε το σώμα που θα έπρεπε σύμφωνα με τα πρότυπα των σούπερ - μόντελς ενώ τα σχόλια από θείες και γειτόνισσες σας ρίχνουν το ηθικό τονίζοντας σας ότι πρέπει να χάσετε κιλά!

Αποτέλεσμα ; Η ενοχή συσσωρεύεται μέσα σας και σας κάνει να νιώθετε δυστυχισμένες. Η δυστυχία , πολλές φορές φέρνει τάσεις βουλιμίας που έχουν σαν αποτέλεσμα το να πάρετε και άλλα κιλά. Έτσι μπαίνετε σε ένα φαύλο κύκλο με αμφίβολα για το βάρος και την υγεία σα αποτελέσματα.

Ήρθε η ώρα να πετάξετε την ενοχή από τη ψυχή και το μυαλό σας. Απολαύστε τη ζωή σας και απελευθερωθείτε από αυτό το συναίσθημα. Το τέλειο σώμα δεν το έχει κανείς. Ακόμα και αυτά τα μοντέλα που βλέπετε στα περιοδικά έχουν ατέλειες! Βάλτε τον εαυτό σας σε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και με επιμονή και υπομονή χάστε τα επιπλέον κιλά σας και φτιάξτε την εμφάνιση που κάνει εσάς ευτυχισμένες και όχι τους γύρω σας. Έχετε κάθε δικαίωμα , αλλά και υποχρέωση απέναντι στον σύντροφο σας , να περιποιείστε τον εαυτό σας και να νιώθετε όμορφη. Μη μειώνετε μόνες σας την εμφάνιση και την αξία σας γενικότερα.
Δυναμικά , πάρτε αποφάσεις και νικήστε οποιοδήποτε εμπόδιο σας απομακρύνει από την ευτυχία σας ακόμα και αν αυτό είναι τα κιλά σας.

Καλή επιτυχία.......




/sxeseis.gr 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...