Οι χρωματικές τάσεις για το 2011

Σε περίπτωση που έχετε την ευκαιρία να διακοσμήσετε το σπίτι σας, ξεκινήστε με τα χρώματα. Εδώ είναι οι χρωματικές τάσεις για το 2011 που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα κατάλληλα χρώματα και τους συνδυασμούς χρωμάτων  για το σπίτι σας.
Ξεχάστε την ουδέτερη (χρωματική παλέτα) παλέτα χρωμάτων και επικεντρωθείτε στα φωτεινά και έντονα χρώματα. Αυτό θα ανανεώσει το σπίτι σας και θα δημιουργήσετε μια διαφορετική ατμόσφαιρα. Για παράδειγμα, εάν το σπίτι σας είναι σε στιλ εξοχικού , προσθέστε λίγο φρέσκο αέρα ζωγραφίζοντας τους τοίχους σε ασβέστη πράσινο (lime green). Αυτή είναι ένα πραγματικό νεανικό χρώμα, το οποίο μπορεί να μετατρέψει κυριολεκτικά το σπίτι σας σε μια πράσινη όαση. Η λεγόμενη τάση καπνού έχει να κάνει σχετικά με το μοντέρνο ελεφαντί γκρι χρώμα. Είναι επίσης το χρώμα του καπνού, δεδομένου ότι προσθέτει μια εκλεπτυσμένη και σοφιστικέ ατμόσφαιρα.
Απαλό πράσινο χρώμα στους τοίχουςΣε περίπτωση που έχετε βαρεθεί από τους λευκούς τοίχους στο σαλόνι σας, παίξτε με τα χρώματα. Μπορείτε να επιλέξετε (γκρι του καπνού )τοίχους και έπιπλα με απαλό μπλε. Αυτή είναι ο πιο trendy συνδυασμός του έτους.
Αν ψάχνετε για ένα χρώμα στην κρεβατοκάμαρα, (fern green color) η επιλογή του πράσινου χρώματος της φτέρης είναι ίσως η πιο κατάλληλη σωστή. Ένα επίσης κατάλληλο χρώμα είναι το χρώμα κοραλί και aqua, οπότε μη διστάσετε να βάψετε τους τοίχους με αυτό το ήρεμο και ειρηνικό όμως, πολύ βαθύ χρώμα.
Έντονο ροζ στους τοίχους του σπιτιού - σαλόνι, κραβατοκάμαραΣίγουρα η τάση για φέτος είναι να βάψουμε τους τοίχους με καυτό ροζ (hot pink). Αυτή το επιθετικό και κυκλοθυμικό χρώμα λέγεται ότι είναι πάρα πολύ φωτεινό για να χρησιμοποιηθεί στους τοίχους, αλλά φέτος αυτή η τάση έχει αλλάξει.
Βάψτε με ζεστό ροζ τους τοίχους, σε περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε μοντέρνα και κλασσική - αριστοκρατικό ατμόσφαιρα στο σπίτι. Δημιουργήστε μια αντίθεση με την προσθήκη λευκών ή μαύρων επίπλων, έτσι οι τοίχοι σε ζεστό ροζ θα δίνουν λάμψη στις νέες αποχρώσεις. Ένα από τις καυτές επιλογές του έτους είναι ο συνδυασμός των ασυνήθιστων χρωμάτων. Για παράδειγμα, πάμε για γκρίζα τελειώματα, τοίχους λεβάντας και ροζ οροφές.
Προσθέστε μερικές ασημένιες εμφάσεις-τόνους και σκούρο λακαρισμένο σκληρό ξύλο (σε χρώμα έβενου). Το αποτέλεσμα θα είναι ένα μοντέρνο και συγχρόνως πολύ vintage δωμάτιο, το οποίο θα διαφέρει με το φωτεινό του πνεύμα. Η οικολογική αισθητική τάση είναι μια άλλη τάση της μόδας που περιλαμβάνει το συνδυασμό απαλού μπλε, ελεφαντί γκρι, απαλό ροζ και λεπτό ντελικάτο καφέ.
Σε περίπτωση που ζείτε σε ένα διαμέρισμα, αυτά τα χρώματα, είναι τα ιδανικά Αυτό θα σας δώσει ένα φυσικό look και την εκπληκτική ατμόσφαιρα χρωματικής αρμονίας.



www.maisondecoration.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...