Μύθοι και αλήθειες για το σεξ!

Το σεξ είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και τα πιο αγαπημένα θέματα των ανθρώπων όλων των ηλικιών! Οι συζητήσεις επί συζητήσεων πολλές φορές δημιουργούν ασάφειες , απορίες , μύθους αλλά πολλές φορές κρύβουν και μεγάλες αλήθειες. Στο άρθρο αυτό θα δείτε αλήθειες και μύθους σχετικά με το σεξ από σχετική έρευνα που δημοσιεύτηκε στα Νέα. Απαντήστε στις ερωτήσεις και δείτε αν πραγματικά γνωρίζετε την αλήθεια!



1. Οι νέοι άνδρες κάνουν καλύτερο σεξ.

* Σωστό

* Λάθος

2. Το σεξ μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο.

* Σωστό

* Λάθος

3. Η πολλή τηλεόραση αυξάνει τον κίνδυνο αναπτύξεως στυτικής δυσλειτουργίας.

* Σωστό

* Λάθος

1. Η σωστή απάντηση είναι ΛΑΘΟΣ. Τα επίπεδα της ερωτικής επιθυμίας όντως αλλάζουν με την ηλικία. Δεδομένου, όμως, ότι οι άνθρωποι ζουν πλέον περισσότερα και καλύτερα χρόνια, μπορούν άνετα να φτάσουν στα 70 ή στα 80 τους έχοντας μια δραστήρια και ικανοποιητική ερωτική ζωή.

2. Η σωστή απάντηση είναι ΣΩΣΤΟ. Η σεξουαλική δραστηριότητα, ιδίως ο οργασμός, μπορεί να προκαλέσουν πονοκέφαλο. Καθώς κορυφώνεται η ερωτική διέγερση, ένας άνδρας μπορεί να παρουσιάσει πόνο στο κεφάλι και στον αυχένα του, ο οποίος πιστεύεται ότι οφείλεται στη συστολή των μυών της κεφαλής και του αυχένα που συμβαίνει στη διάρκεια του σεξ.

Εάν ο πόνος εκδηλωθεί την ώρα του οργασμού μπορεί να είναι αιφνίδιος και πιο έντονος, καθώς η αύξηση της αρτηριακής πιέσεως που παρατηρείται κατά τον οργασμό διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία του εγκεφάλου.

Αν και συνήθως οι πονοκέφαλοι του σεξ δεν είναι σοβαρό πρόβλημα, καλό είναι να μιλήσετε γι' αυτούς στον γιατρό σας, ιδίως εάν αποτελούν νέο πρόβλημα για εσάς. Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να υποδηλώνουν κάτι πιο σοβαρό, όπως ένα εγκεφαλικό.

3. Η σωστή απάντηση είναι ΣΩΣΤΟ. Μελέτες έχουν δείξει ότι η παρατεταμένη παραμονή μπροστά στην τηλεόραση συνήθως αποτελεί ένδειξη καθιστικού τρόπου ζωής ο οποίος, σε συνδυασμό με την παχυσαρκία, αυξάνει τον κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας.

Ωστόσο, με την αύξηση της φυσικής δραστηριότητας και την ελάττωση του σωματικού βάρους μπορεί να μειωθεί ο κίνδυνος: μελέτες έχουν δείξει ότι ο ένας στους τρεις παχύσαρκους άνδρες με πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας, αποκτά ικανοποιητική σεξουαλική δραστηριότητα έπειτα από περίπου δύο χρόνια, με την βοήθεια του αδυνατίσματος και της γυμναστικής.





http://sxeseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...