Σεξ μετά μουσικής

Πέντε τρόποι να δώσετε τη δική σας παράσταση στις υπαίθριες συναυλίες του καλοκαιριού.
Το καινούριο αντικείμενο του πόθου σας μόλις επέστρεψε από το χιπστερέλα μουσικό φεστιβάλ «Primavera» της Βαρκελώνης και έχει ήδη εξασφαλίσει το πάσο του για όλα τα εγχώρια μουσικά δρώμενα.


Είτε επιλέξετε να τον ακολουθήσετε στο Rockwave, είτε σε κάποια άλλη υπαίθρια συναυλία της επαρχίας, έχουμε καταλάβει τις προθέσεις σας. Μπορεί να μην έχετε ιδέα ποιοι είναι οι Interpol και να έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που χορεύατε το «Firestarter» των Prodigy, αλλά αυτό δε δείχνει να σας σταματά. Εσείς θέλετε να ζήσετε μία βουκολική φαντασίωση μετά μουσικής, να τρέξετε στα χορτάρια κρατώντας του το χέρι, ε και ας τραγουδάνε όλοι αυτοί οι ξενόφερτοι, εσάς δε σας πειράζει. Ακολουθήστε πέντε έξυπνες συμβουλές και αποπλανήστε τον όπως μόνο εσείς ξέρετε.

• Ξεχάστε τα μακριά τζιν παντελόνια, τα πολλά κουμπιά και τα πολύπλοκα φερμουάρ. Φορέστε το πιο αέρινο και κοντό σας φόρεμα και συνδυάστε το με plimsolls, sneakers ακόμα και wellies. Αυτό που χρειάζεστε είναι άνετα ρούχα που βγαίνουν (ή σηκώνονται) και επανατοποθετούνται εύκολα, παπούτσια που θα σας πάνε ακόμα και στα κατσάβραχα και ένα ευρύχωρο σακίδιο, satchel, shopper ακόμα και μπανάνα μέσης, που θα χωρέσει τα απολύτως απαραίτητα.

• Όσο και να λιγουρεύεστε τις νοστιμιές από τις πλανόδιες καντίνες και τα σάντουιτς που βλέπετε τους γύρω σας να κρατούν, κάντε υπομονή και εστιάστε στο «χοτ ντογκ» του λεγάμενου. Η αναπνοή σας οφείλει να παραμείνει φρέσκια και καθαρή, γι' αυτό δώστε τα όλα στα λευκά ποτά και τα γλειφιτζούρια.

• «Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά» σας έλεγε η γιαγιά σας και φαίνεται πως κάτι ήξερε παραπάνω. Προμηθευτείτε υγρά μαντηλάκια, μπουκαλάκια με αντισηπτικό και οτιδήποτε σε μικροβιοκτόνο προτιμάτε. Αρκεστείτε στις βρώμικες σκέψεις και αφήστε τα υπόλοιπα στο Dettol. Αυτό ξέρει.

• Πάρτε τα μέτρα σας και προφυλαχθείτε. Τα αγόρια είναι ικανά να ξεχάσουν ακόμα και το όνομά τους γι' αυτό πάρτε την πρωτοβουλία, επισκεφτείτε ένα sex shop και αγοράστε ό, τι σας χρειάζεται για να ικανοποιήσει τα άγρια ένστικτά σας. Λάβετε σοβαρά υπόψη πως η τσάντα σας δε χωράει το στύλο για το poll dancing και μην κάνετε τον κόπο να τον κουβαλήσετε και αυτόν μαζί.

• Το αγόρι σας πάει να φέρει μπύρες και σας δίνει ραντεβού πίσω πίσω στον τρίτο προβολέα αριστερά. Έχει σκοτεινιάσει, ο κόσμος έχει κατακλύσει την εν λόγω αλάνα και δε βλέπετε τη μύτη σας. Το απαραίτητο εργαλείο για να μην καταλήξετε καβάλα σε κάποιο αγνώστου ταυτότητος αντικείμενο του πόθου είναι να έχετε πάντα μαζί σας ένα γεμάτο αναπτήρα. Όχι οι Prodigy δε θα τραγουδήσουν μπλουζ οπότε δε θα χρειαστεί να τον σηκώσετε πάνω ρυθμικά. Άλλωστε θα είστε ήδη απασχολημένη σε άλλου είδους άρση βαρών!


http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...