Χείλη & μάτια σε μεταμορφώνουν σε θεά!

Το καλοκαιράκι έφτασε και μαζί του έφτασαν οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ που προσαρμόζονται και αυτές στο κλίμα και γίνονται ακόμη πιο σέξι! Ζουμερά χείλη, έντονα ματάκια, εντυπωσιακές βλεφαρίδες είναι τα συστατικά της επιτυχίας του μακιγιάζ σου τη νέα σεζόν. Διάβασε παρακάτω πώς θα κλέψεις τις εντυπώσεις και φέτος και …καλό καλοκαίρι!


Με το στόμα γεμάτο κόκκινα φιλιά: ένα τρεντ που σου "μιλάει" όποια ηλικία και αν έχεις είναι τα σέξι κόκκινα χείλη. To χρώμα του πάθους αναδεικνύει την πιο σέξι σου πλευρά και σε προκαλεί να μοιράσεις φιλάκια! Εκτός από το κόκκινο και όλες του τις αποχρώσεις με έμφαση στο έντονο φλογερό κόκκινο και άλλα φωτεινά χρώματα όπως το δροσερό πορτοκαλί, girlie φούξια και γλυκό κερασί έρχονται να σε προκαλέσουν να βάλεις χρώμα στα μέχρι πρότινος natural χειλάκι σου! Τα έντονα εκκεντρικά χείλη συμβαδίζουν τέλεια με τα εκκεντρικά χρώματα τα ματάκια σου και σε κάνουν να ξεχωρίζεις από το πλήθος!
Κόκκινα χείλη για να είσαι απόλυτα in φέτος!
Κόκκινα χείλη για να είσαι απόλυτα in φέτος!
Τιπ: μην ξεχνάς ότι για πιο γεμάτο αποτέλεσμα το κραγιόν σου πρέπει να είναι όσο πιο ματ γίνεται. Το λιπ-γκλος δίνει έξτρα λάμψη στα χείλη σου αλλά κλέβει κάτι από το έντονο του κόκκινου χρώματος.
Στον οίκο Louis Vuitton, είδαμε μάτια με λάμψη απαλή και έντονα χείλη ενώ στον Dior είδαμε ανοιχτόχρωμα μάτια και έντονα χείλη που τραβούν εκεί την προσοχή! Κερασί χειλάκια είδαμε στον οίκο Gucci και ασορτί βερνίκι νυχιών, οπότε the sky is the limit στις επιλογές σου
Που το είδαμε: στους οίκους Fendi, Gucci και Marc Jacobs
Φούξια χρωματάκι στα χείλη από Yves Saint Laurent  για να εντυπωσιάσεις χωρίς προηγούμενο!
Φούξια χρωματάκι στα χείλη από Yves Saint Laurent για να εντυπωσιάσεις χωρίς προηγούμενο!
Μάτια μου, αχ μάτια μου: τα χρώματα στα ματάκια σου είναι το σημείο-κλειδί της νέας σεζόν! Οι σκιές αυτό το καλοκαίρι είναι φωτεινές, σέξι και δίνουν χρώμα στα ματάκι σου. Εντυπωσιακά μοβ, μπλε, πράσινα, ροζ και γαλάζια όλα είναι φέτος μέσα στο παιχνίδι του μακιγιάζ. Οι ματ σκιές είναι τρεντ και ειδικά τα έντονα χρώματα τραβούν τα βλέμματα ακριβώς εκεί. Αν αποφασίσεις να χρωματίσεις τα χείλη σου με έντονο χρωματάκι τότε φρόντισε το υπόλοιπο μακιγιάζ να κινείται σε απαλούς τόνους. Τα χείλη καλό είναι να είναι σε natural απόχρωση για να μην σε ρωτάνε τι στολή έχεις διαλέξει!
Πολύτιμα μέταλλα: για τις βραδινές σου εξορμήσεις στο νησί προτίμησε τις μεταλλικές σκιές και ειδικά το μεταλλικό σμόκι –άι! Όπως το είδαμε στον οίκο Prada η μεταλλική ασημί σκιά στα μάτια είναι εντυπωσιακή από τα μάτια μέχρι σχεδόν και το τόξο του φρυδιού. Επίλεξε το μακιγιάζ αυτό για τα μάτια αν θέλεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα εκεί και μην το προτιμήσεις για το πρωί στην παραλία!
Ρουζ...το απαράιτητο: η δομή των οστών σου αποκαλύπτει σύμφωνα με τους ειδικούς τι ρουζ πρέπει να διαλέξεις έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο πιο φυσικό γίνεται. Παστέλ ροζ, εντυπωσιακά φούξια και απλά ροζ κλέβουν την παράσταση στα μάγουλα σου.
Διαχρονικό τιπ: το ιδανικό ρουζ απέχει ένα μόνο τσίμπημα! Το τρικ είναι γνωστό: τσίμπησε απαλά 2 φορές τα μαγουλάκια σου και θα αποκτήσουν την τέλεια φυσική απόχρωση στο λεπτό!
Βλεφαρίδες-κάγκελο κλέβουν την παράσταση: φέτος οι βλεφαρίδες σου τα έχουν όλα: και μήκος και όγκο και ξεχωρίζουν! Μακριές και γυριστές βλεφαρίδες που θέλουν αρκετές στρώσεις μάσκαρα για να αναδειχθούν κατάλληλα έρχονται να ταράξουν τα ήρεμα νερά του μακιγιάζ σου. Η διαχρονική μαύρη μάσκαρα ειδικά φέτος γίνεται το απαραίτητο εργαλείο του μακιγιάζ σου!


http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...