Αδυνατίστε εναλλακτικά!

Μπορεί η ισορροπημένη διατροφή και η κατάλληλη άσκηση να βοηθά στην καύση λίπους αλλά εάν ο μεταβολισμός σας είναι για κάποιο λόγο νωθρός σας εμποδίζει να χάσετε τα περιττά κιλά. Δοκιμάστε εναλλακτικές θεραπείες, παράλληλα με άσκηση και διατροφή, και δείτε αποτέλεσμα στο αδυνάτισμα.

Βελονισμός
Τι κάνει:
Μειώνει την όρεξη και τη διάθεση για κατανάλωση γλυκών.
Κατευνάζει το άγχος.
Ενεργοποιεί το βασικό μεταβολικό ρυθμό αυξάνοντας τις καύσεις.
Ρυθμίζει την κινητικότητα του παχέος εντέρου, καταπολεμώντας τη δυσκοιλιότητα.
Βοηθά όσους τρώνε για ψυχολογικούς λόγους (συναισθηματική υπερφαγία).
Πώς εφαρμόζεται
Με ειδικές, αποστειρωμένες βελόνες μιας χρήσης σε ειδικά σημεία του σώματος από όπου περνούν οι μεσημβρινοί (κανάλια στα οποία ρέει η ενέργεια). Οι βελόνες ερεθίζουν ορισμένες νευρικές απολήξεις που βρίσκονται στο δέρμα, μεταβιβάζοντας έτσι στο κεντρικό νευρικό σύστημα ένα ερέθισμα, το οποίο διεγείρει αντίστοιχα νευρικά κέντρα ανάλογα με την πάθηση ενώ παράγει ορισμένες ουσίες και ορμόνες, οι οποίες τον βοηθούν να αυτοθεραπευτεί όπως ενδορφίνες, σεροτονίνες, κορτιζόλη, κ.α. Ο βελονισμός γενικά είναι ακίνδυνος και δεν προκαλεί παρενέργειες.

LifeWave patches: SP6 COMPLETE
Τι κάνουν:
Επικοινωνούν με το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του σώματος, διεγείροντας τα σημεία βελονισμού.
Είναι φτιαγμένα από φυσικές ουσίες, οι οποίες εκπέμπουν εξειδικευμένες συχνότητες φωτός και έτσι προκαλούν συγκεκριμένες βιοχημικές μεταβολές στο σώμα.
Βοηθούν στον έλεγχο και ρύθμιση της όρεξης.
Μειώνουν τη λαχτάρα για φαγητό.
Πώς εφαρμόζονται:
Τοποθετείτε το patch σε καθαρό και στεγνό δέρμα το πρωί και τ’ αφαιρείτε το βράδυ. Τα φοράτε μέχρι και 12 ώρες την φορά, 5 φορές την εβδομάδα, ένα την ημέρα. Για καλύτερα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας, εναλλάσσετε το patch στα σημεία του βελονισμού μόνο στην αριστερά πλευρά του ποδιού, που μειώνει την όρεξη. Εάν αισθανθείτε άσχημα ή υπάρξει ερεθισμός στο δέρμα αφαιρέστε τα. Από την στιγμή που θα αφαιρεθούν δεν ξαναχρησιμοποιούνται. Μην τοποθετείτε πάνω από ένα SP6 patch την φορά στο σώμα. Είναι πολύ σημαντικό ο οργανισμός σας να μην είναι αφυδατωμένος. Συστήνεται πριν την τοποθέτηση των patches να πίνετε τουλάχιστον 2 ποτήρια νερό. Η κατανάλωση ποσότητας νερού θα πρέπει να συνεχίζεται καθ’όλη την διάρκεια χρήσης των patches. Τα Lifewave Patches δεν είναι φάρμακα, δεν εισχωρούν στο σώμα, δεν περνούν από το συκώτι, δεν έχουν τοξίνες (περιέχουν φυσικά οργανικά στοιχεία), δεν δημιουργούν επιπλοκές, δεν έχουν αρνητική – αλληλεπίδραση με φάρμακα. Θα τα βρείτε στο www.lifewave.com/yourwellbeing/.
Βοτανοθεραπεία
Τι κάνει
Αποτοξινώνει σε βάθος τον οργανισμό. Η δράση κάποιων βοτάνων είναι διουρητική, βοηθώντας στην απέκκριση τοξινών και περιττών ουσιών με τα ούρα.
Βοηθά στην κένωση των εντέρων και στη ρύθμιση των λειτουργιών τους λόγω της καθαρτικής δράσης των βοτάνων.
Λειτουργεί κατασταλτικά στην όρεξη.
Πώς εφαρμόζεται
Υπάρχουν συνολικά εννιά τρόποι ενός βοτάνου για να χρησιμοποιηθεί ως θεραπευτικό μέσο. Στο σπίτι σας όμως είναι εύκολο να φτιάξετε τα τρία από αυτά:
Έκχυμα: Χρησιμοποιούνται τα άνθη και τα φύλλα του βοτάνου. Θέλει πολύ ζεστό νερό αλλά όχι βραστό γιατί το νερό που κοχλάζει αλλοιώνει πολύτιμα πτητικά έλαια. Αφήστε το βότανο μέσα στο καυτό νερό για 10 λεπτά για να γίνει η έκχυση και σουρώστε το όπως το τσάι.
Αφέψημα: Χρησιμοποιούνται οι ρίζες και ο φλοιός του φυτού. Σιγοβράζετε το βότανο σε νερό για μία ώρα περίπου.
Βάμμα: Δημιουργείται από βότανο, νερό και αλκοόλη (π.χ. βότκα). Βάζετε τα βότανα, το νερό και την αλκοόλη μέσα με μια γυάλινη κανάτα (η αναλογία είναι 220 γραμμ. αποξηραμένο βότανο, 75 ml νερό και 25 ml αλκοόλη) και τα αφήνετε για 2 βδομάδες σε δροσερό μέρος ανακατεύονται πότε πότε. Έπειτα στραγγίζετε το υγρό σε ένα δοχείο και συμπιέζετε τα βότανα, μέχρι να τα στραγγίξετε. Το αποθηκεύετε σε σκούρα μπουκάλια.Βότανα που μπορείτε να προτιμήσετε για το αδυνάτισμα είναι το πράσινο τσάι, η τσουκνίδα, η μέντα, το φασκόμηλο, το φύκι, η πικραλίδα και η σπιρουλίνα. Επειδή οι συνταγές είναι πολλές σε άλλο άρθρο θα σας δώσω φυσικές συνταγές για αδυνάτισμα.

Λεμφικό μασάζ
Τι κάνει
«Ξυπνά» τους λεμφαδένες του σώματος και συμβάλλει στην ταχύτερη επιστροφή του λεμφικού υγρού στο φλεβικό σκέλος της κυκλοφορίας του αίματος.
Μειώνει την κατακράτηση υγρών και το τοπικό πάχος.
Δραστηροποιεί το μεταβολισμό βοηθώντας στο να μειωθεί η περίσσεια λιπώδους ιστού. Αποτοξινώνει το σώμα και βοηθάει στην κινητικότητα του εντέρου.
Μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και το διογκωμένο λιπώδη ιστό στο σώμα.
Πως εφαρμόζεται
Με ήπιες µαλάξεις και ειδικές τεχνικές που διεγείρουν τους λεµφαδένες και ενεργοποιούν τη ροή του λεµφικού υγρού. Λέµφος ονοµάζεται το µεσοκυττάριο υγρό που βρίσκεται στο λεµφικό σύστηµα και αποτελείται κατά 95% από νερό. Η φιλοσοφία της τεχνικής είναι να ενεργοποιήσει όλο το λεµφικό δίκτυο ώστε να παροχετεύσει και να ανακυκλώσει το λεµφικό υγρό προκειµένου να αποβάλει τοξίνες, βακτήρια και γαλακτικό οξύ.

Το μυστικό

Για να δείτε πραγματικό αποτέλεσμα με τα βότανα πείτε τα ροφήματα 20 λεπτά πριν το γεύμα σας, 1-2 φλιτζάνια την ημέρα για 1-2 μήνες. Κάντε ένα διάλειμμα 2 εβδομάδων και συνεχίστε για ένα μήνα, προτού κάνετε πάλι διάλειμμα. Αν έχετε κάποια πάθηση καλό είναι να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν τα λάβετε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.


http://www.omorfamistika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...