Πηγή: Δέκα τρόποι για να απογειώσετε την ερωτική διάθεση

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να απογειώσετε την ερωτική σας διάθεση. Εμείς σας παρουσιάζουμε τους δέκα καλύτερους...

1.Eρωτικές σκέψεις. Σκεφτείτε το σεξ πριν το κάνετε. Αυτός είναι ένας έξυπνος τρόπος για να απογειώσετε την ερωτική σας διάθεση. Έτσι κάνετε μια.καλή νοητική προθέρμανση πριν βρεθείτε με τον σύντροφό σας.

2. Σωματικά ερεθίσματα. Φροντίστε να διατηρείτε ζωντανή τη σχέση με τρυφερές εκδηλώσεις απέναντι στον σύντροφό σας, όπως για παράδειγμα να τον φιλάτε, να του κρατάτε το χέρι όταν περπατάτε μαζί, να τον αγκαλιάζετε όταν κάθεστε δίπλα του. Το άγγιγμα, εκτός από έμπρακτη μορφή αγάπης και τρυφερότητας, ανεβάζει και την ερωτική διάθεση.

3. Ερωτικά ακούσματα. Ίσως δεν το υποψιάζεστε, όμως το σεξ των ονείρων σας μπορεί να είναι μόλις ένα τηλεφώνημα μακριά. Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα ακουστικά ερεθίσματα έχουν μεγαλύτερη επιρροή στη σεξουαλική διάθεση των γυναικών από ό,τι των αντρών που είναι περισσότερο οπτικοί τύποι. Ένα τηλεφώνημα για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ο ένας στον άλλον ή την επιθυμία για σεξ μπορεί να αφυπνίσει την κοιμισμένη από το στρες και τις υποχρεώσεις σεξουαλική διάθεση.

4. Μηνύματα με υπονοούμενα. Μην αφήνετε τη μέρα να κυλά χωρίς να καλλιεργείτε την ερωτική επιθυμία του συντρόφου σας. Με το μέρος σας είναι και η τεχνολογία, αφού πλέον έχετε στη διάθεσή σας e-mail και SMS που πραγματικά μπορούν να σας βοηθήσουν να κρατήσετε τον ερωτισμό ζωντανό μια και ενθαρρύνουν τον εγκέφαλο να ανταποκριθεί με μεγαλύτερο ενθουσιασμό στα ερωτικά μηνύματα.

5. Oπτικά ερεθίσματα. Ένας λόγος που το καλοκαίρι αυξάνονται οι ερωτικές επαφές είναι ότι το σώμα μας είναι περισσότερο εκτεθειμένο. Για την κοιμισμένη λίμπιντο μεταξύ άλλων μπορεί να ευθύνεται και το γεγονός ότι το χειμώνα κρύβουμε το σώμα μας κάτω από βαριά ρούχα. Δίνοντας την ευκαιρία στον σύντροφό σας να βλέπει συχνά το σώμα σας αφυπνίζετε την ερωτική του διάθεση.

6. Προσεγμένη εμφάνιση. Πολύ σπουδαίο ρόλο φαίνεται ότι παίζει, ιδιαίτερα στην περίπτωση των γυναικών, το ζήτημα της εμφάνισης. Η πλειοψηφία των γυναικών παραδέχεται ότι νιώθει πιο ερωτικά απέναντι στο έτερον ήμισυ όταν έχει προσεγμένη εμφάνιση. Όσο καλύτερα νιώθετε για τον εαυτό σας τόσο περισσότερο ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σας και η διάθεσή σας για σεξ ενώ ταυτόχρονα κεντρίζετε και το ερωτικό ενδιαφέρον του συντρόφου σας.

7. Mικρές αλλαγές. Οι μικρές αλλαγές στο πώς, πού και πότε κάνουμε έρωτα μπορεί να έχουν ανανεωτική δράση στη σεξουαλική μας ζωή. Όσο περισσότερο τροφοδοτείται ο εγκέφαλος με νέες παραστάσεις τόσο αυξάνεται η διάθεση για σεξ.

8. Aσφαλές σεξ. Ο φόβος για μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή τη μετάδοση νοσημάτων μπορεί να φορτώσει το μυαλό μας με αγχωτικές σκέψεις που σαμποτάρουν την ερωτική διάθεση. Η λύση είναι να παίρνετε υπεύθυνες προφυλάξεις.

9. Συνθήκες χαλάρωσης. Το στρες της καθημερινότητας επηρεάζει την ερωτική διάθεση και των δύο φύλων. Μια ατμόσφαιρα που μας προδιαθέτει να χαλαρώσουμε όπως χαμηλός φωτισμός, αναμμένα κεριά, απαλή μουσική και κυρίως η συνεύρεση σε ώρες που είμαστε ήρεμοι και χαλαροί διασφαλίζουν μια καλή σεξουαλική ζωή.

10. Συναισθηματική κάλυψη. Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που θέλουν να εισπράττουν αγάπη και αποδοχή από το ταίρι τους. Και οι άντρες έχουν την ίδια ανάγκη, πράγμα που συχνά διασφαλίζει μια πιο ποιοτική σεξουαλική σχέση. Όσο πιο καλυμμένοι νιώθετε συναισθηματικά τόσο καλύτερη αναμένεται και η σεξουαλική σας ζωή.



http://www.newscity1.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...