Λάμψε σαν βρεγμένη & σέξι γάτουλα!

Το απόλυτο τρεντ του καλοκαιριού δεν είναι άλλο από τα βρεγμένα σέξι μαλλάκια! Μπορεί μέχρι τώρα να έτρεχες στα κομμωτήρια για το χτενισματάκι σου, τώρα όμως που έπιασαν οι ζέστες, η πιο ανέμελη εποχή του χρόνου σε προσκαλεί να αφήσεις τα μαλλάκια σου …φυσικά βρεγμένα και να αναδείξεις την πιο hot καλοκαιρινή πλευρά του εαυτού σου!


Γενικά: αν μέχρι τώρα σου αρέσει πάρα πολύ το μαλλάκι σου όταν βγαίνεις από το μπάνιο, τότε φέτος το καλοκαίρι δε θα κουραστείς καθόλου να είσαι μέσα στη μόδα! Το wet look επανέρχεται δυναμικά στη μόδα όπως το είδαμε στις κολεξιόν του Roberto Cavalli και σε προκαλεί να λουστείς και να βγεις έξω χωρίς να ταλαιπωρείς το μαλλάκι σου με το θερμό αέρα. Το λουκ όχι μόνο είναι απίστευτα βολικό, καλοκαιρινό και σέξι αλλά κάνει και καλό στην τρίχα σου αφού το μαλλάκι σου στεγνώνει φυσικά!
Η Μπλέικ Λάιβλι βάζει αφρό στις μπούκλες και κερδίζει τα φλας με τη φυσική ομορφιά της!
Η Μπλέικ Λάιβλι βάζει αφρό στις μπούκλες και κερδίζει τα φλας με τη φυσική ομορφιά της!
Πώς θα πετύχεις το λουκ: γενικά όποιο μήκος και αν έχει το μαλλάκι σου μπορείς να πετύχεις το λουκ, αφού το μυστικό βρίσκεται στο προϊόν στάιλινγκ που θα χρησιμοποιήσεις αλλά και την ποσότητα που χρειάζεται το μαλλάκι σου. Αφού λουστείς και στεγνώσεις λίγο το μαλλάκι σου για να χάσει τα πολλά νερά, άπλωσε μια ποσότητα αφρού στάιλινγκ (ανάλογα με τις ανάγκες του μαλλιού, όπως π.χ. για όγκο ή για λάμψη ή για έξτρα κράτημα) σε νωπά μαλλάκια και άφησε τα να στεγνώσουν φυσικά χωρίς πιστολάκι.
Αφρός ή τζελ: ο αφρός δίνει ένα πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα στο λουκ και επιτρέπει στο μαλλάκι σου να αναπνέει αφού δεν το "πατικώνει" πολύ ενώ το τζελ είναι πιο ισχυρό υλικό που έχει την τάση να κάνει το αποτέλεσμα πιο έντονο και να δίνει ένα πιο στιλιζαρισμένο ύφος στο μαλλάκι σου. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις αποφάσισε ποιο προϊόν θα χρησιμοποιήσεις.
Βρεγμένο κύμα: θέλεις να σταθεροποιήσεις τις χαλαρές σου μπούκλες και να τους δώσει μια wet δόση; Τότε δεν έχεις παρά να βάλεις αφρό ή τζελ στις μπούκλες σου από το αυτί και κάτω για να δώσεις wet στιλ στο λουκ σου και να γίνεις το απόλυτο talk of the town.
Η Χάιντι Κλουμ επιλέγει το λουκ για να εντυπωσιάσει  σαν σέξι και... βρεγμένη γατούλα!
Η Χάιντι Κλουμ επιλέγει το λουκ για να εντυπωσιάσει σαν σέξι και... βρεγμένη γατούλα!
Τιπ: και η Stella McCartney είναι φαν του βρεγμένου λουκ που το προτιμάει από τοπ πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ στο ποτό!
Ίσια και βρεγμένα: αν τα μαλλάκια σου είναι ίσια και θέλεις ένα ελαφρώς σγουρό βρεγμένο λουκ αφού απλώσεις το κοντίσιονερ μην βουρτσίσεις το μαλλάκι σου. Άφησε το κοντίσιονερ να δράσει για 20 λεπτάκια και να το μαλακώσει πριν το ξεβγάλεις. Φρόντισε να «στύψεις» καλά το μαλλάκι σου από το νερό και να στεγνώσεις ελαφρά με την πετσέτα σου, γιατί ειδικά να η τρίχα σου είναι χοντρή θα σου πάρει μια ολόκληρη μέρα μέχρι να στεγνώσει.


http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...