Sexy δωμάτια: Επτά επιλογές... αποπλάνησης

Κλείστε για λίγο τα μάτια σας και φανταστείτε τον εαυτό σας να χαλαρώνει σε μια πολυτελή σουίτα, με μοντέρνα διακόσμηση διαφορετική απ΄ό,τι έχετε συνηθίσει, με θέα κάποια μαγευτική παραλία ή ακόμα και μια ολόκληρη πόλη, με συνοδεία χαλαρής μουσικής, ξαπλωμένο αναπαυτικά σε ένα μαλακό υπέρδιπλο κρεβάτι και φυσικά τον/την αγαπημένο/η σας σύντροφο αγκαλιά.


Αν έχετε διάθεση για να αποπλανήσετε (ή να αποπλανηθείτε), τότε δεν χρειάζεται να ψάχνετε με τις ώρες για τα πιο "ερωτικά" δωμάτια. Αν ο έρωτας σας χτύπησε την πόρτα από εκεί που δεν το περιμένατε ή έστω αν αναζητάτε το ιδανικό μέρος για να ζήσετε το απόλυτο one night stand , μείνετε μαζί μας καθώς σας ταξιδεύουμε -οπτικά έστω- στα πιο σέξυ δωμάτια ξενοδοχείων παγκοσμίως. Είστε έτοιμοι για την πιο ερωτική βραδιά της ζωής σας;

Terrace Suite - Intercontinental Hong Kong

Χαρίστε στο έτερον σας ήμισυ και στον εαυτό σας μια αξέχαστη ρομαντική εμπειρία με μια βραδιά στην Terrace Suite. Το ξενοδοχείο μάλιστα έχει πάρει το θέμα "ρομάντζο" πολύ... πατριωτικά, δίνοντάς σας την ευκαιρία να συμβουλευτείτε έναν ειδικό σε αντίστοιχα θέματα. Μπορείτε να σχεδιάσετε μαζί του κάθε λεπτομέρεια τις βραδιάς από το δείπνο, μέχρι και το banner "Θα με παντρευτείς;". Η Terrace Suite του ξενοδοχείου θα είναι στην διάθεσή σας για δύο αξέχαστες βραδιές. Κοιμηθείτε στο αναπαυτικό διπλό κρεββάτι τις σουίτας κάτω από τον έναστρο ουρανό, έχοντας απέναντί σας τα φώτα της πόλης του Χόνγκ Κόνγκ και του λιμανιού της Victoria. Αφού τελειώσετε το γεύμα σας, συνεχίστε στο τζακούζι για μια απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης παρέα με ένα ποτήρι δροσερή σαμπάνια.. Η τιμή για αυτές τις δύο βραδιές είναι περίπου 70.000€.
Colonial Suite - Casa De Sierra Nevada

Αν σε κάποια από τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις  μοιάζει αρκετά με κάποια από τις περιπέτειες του Ζορό, τότε αυτή η σουίτα στο Σαν Μιγκέλ του Μέξικο έχει δημιουργηθεί για εσάς. Πρόκειται για την πιο όμορφη σουίτα από τις έξι μανσιόν του ξενοδοχείου, με παραδοσιακά διακοσμημένους τοίχους από ντόπιους καλλιτέχνες, και έντονα ξύλινη διακόσμηση από εξειδικευμένους τοπικούς τεχνίτες. Το μπάνιο είναι διακοσμημένο με πλακάκια Talavera βαμμένα στο χέρι, νεροχύτη από χαλκό, άνετη μπανιέρα και έχει θερμαινόμενο δάπεδο. Μεταξύ άλλων η σουίτα περιλαμβάνει πολυτελές σαλόνι με κλιματισμό, τηλεόραση LCD, mini bar και τζάκι. Και που ξέρετε, μπορεί όταν σηκωθείτε το βράδυ και βγείτε για λίγο στην βεράντα για να θαυμάσετε την θέα να σας περιμένει εκεί η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.  Μόνο σιγουρευτείτε ότι η γυναίκα σας κοιμάται... Η Μεξικάνικη βραδιά στην Colonial Suite θα σας κοστίσει 330€.

Nine and a Half Weeks Suite - Hillside Su

Το πρώτο design hotel στην Τουρκία, βρίσκεται στην όμορφη περοχή Antalya και δικαιολογεί πλήρως τον χαρακτηρισμό του πεντάστερου lux ξενοδοχείου. Θα σταθούμε περισσότερο στην μαγευτική σουίτα του, που πήρε το όνομά της από την διάσημη ερωτική ταινία 9 1/2 βδομάδες και όπως θα καταλάβετε και εσείς, φαίνεται αποκλειστικά σχεδιασμένη για να εκτινάξει την λίμπιντο στα ύψη. Εντύπωση θα σας κάνουν καθώς μπαίνετε στο ξενοδοχείο το τεράστιο λόμπυ με τις μεγάλες disco μπάλες σε κατάλευκο φόντο. Χρώμα που κυριαρχεί και στην διάσημη σουίτα 9 1/2 weeks, που βρίσκεται στην ταράτσα του ξενοδοχείου και έχει προσελκύσει αρκετές διασημότητες, από την Σακίρα μέχρι την Σαρλίζ Θέρον. Μέσα στην σουίτα, το τζακούζι βρίσκεται ακρίβως δίπλα από το King Size κρεβάτι, ενώ στον ίδιο χώρο θα βρείτε ένα τραπέζι μπιλιάρδου, μπαρ και... ντίσκο καθρέφτες για να ξεκινήσετε το δικό σας, αισθησιακό πάρτυ.

Decadence - Blanch House
Όπως ακριβώς υποδηλώνει και το όνομά του, το δωμάτιο Decadence του πρωτότυπα σχεδιασμένου και διακοσμημένου ξενοδοχείου Blanch House στο Brighton, αποτελεί έναν έξοχο συνδυασμό "διαφθοράς" και πολυτέλειας που θα σας ξενίσει ευχάριστα. Το πλούσιο βελούδο κυριαρχεί στην διακόσμηση και τα έπιπλα, ενώ το Βικτωριανής εποχής μπάνιο, κρυμμένο πίσω από μια βελούδινη κουρτίνα, θα σας εντυπωσιάσει με την ιδιαιτερότητα αλλά και την απλότητά του. Το δωμάτιο κοστίζει 190 λίρες τις καθημερινές και 230 τα Σαββατοκύριακα, ενώ στην τιμή συμπεριλαμβάνεται continental πρωινό με σπιτικά γλυκίσματα από τους σεφ του ξενοδοχείου.

Suite 100 - Dolder Grand

Are you ready to rock? Το συγκεκριμένο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου της Ζυρίχης, Dolder Grand, είναι εμπνευσμένο από το συγκρότημα των Rolling Stones και φυσικά από το φημισμένο 100 club. Η διακόσμηση και το ντεκόρ είναι απόλυτα εναρμονισμένα με την ροκ φιλοσοφία, αποπνεοντας παράλληλα μια πρωτόγνωρη retro ατμόσφαιρα. Το μάυρο - ροζ ντεκόρ φέρνει στο μυαλό εποχές 60's, δεκαετία στην οποία το rock n' roll πραγματικά μεσουρανούσε στην μουσική σκηνή. Η σουίτα διαθέτει μια κρεβατοκάμαρα, ένα ευρύχωρο μπάνιο με υδρομασάζ, σάουνα και ατμόλουτρο. Το σαλόνι είναι εξοπλισμένο με άνετους καναπέδες και ροζ πολυθρόνες (μοιάζει βγαλμένο από ταινία με τον Austin Powers), ενώ ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της σουίτας είναι το meeting room δέκα ατόμων. Τα μεγάλα παράθυρά της που γίνονται ουσιαστικά ένα με το ταβάνι δημιουργούν μια ανεξάντλητη αίσθηση του χώρου, ενώ η βεράντα προσφέρει θέα στο ιστορικό κεντρικό κτίριο και την όμορφη λίμνη. Ένα βράδυ στην συγκεκριμένη σουίτα θα σας κοστίσει περίπου 2.230€.

Tree House Villa - Shangri-La Villingili
Βίλλα στις Μαλδίβες με θέα την θάλασσα. Χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω; Πιθανότατα όχι. Είναι ίσως ο ιδανικότερος προορισμός για να περάσετε τον μήνα του μέλιτος (ή έστω την βδομάδα). Φανταστείτε πως βρίσκεστε στην καρδιά ενός τροπικού δάσους, σε μια υπερυψωμένη ξύλινη κατοικία, με όλες τις ανέσεις και υπέροχη θέα στον ωκεανό. Παράδεισος. Η Tree house villa του εν λόγω ξενοδοχείου, είναι απομονωμένη σε πυκνή βλάστηση, χαρίζοντάς σας πλήρη ιδιωτικότητα και όχι μόνο. Η διακόσμηση συνδυάζει στοιχεία από την Μέση Ανατολή και την Ινδία, ενώ η θέα στον Ινδικό Ωκεανό δεν μπορεί να περιγραφεί με κείμενο. Πιθανότατα ούτε η φωτογραφία να μην είναι αρκετή.  Το σκηνικό θυμίζει κάτι από Γαλάζια Λίμνη, μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση θα έχετε όλες τις σύγχρονες ανέσεις που στερήθηκαν οι νεαροί πρωταγωνιστές: ασύρματο ίντερνετ, οθόνη υγρών κρυστάλλων, ipod, εσωτερικά και εξωτερικά ντουζ. Όλα αυτά σε έναν χώρο 218 τετραγωνικών μέτρων.

Glass-Walled Suite - Makanyane Safari Lodge

Αλλάζουμε εντελώς κλίμα και διάθεση και ταξιδεύουμε στην Νότιο Αφρική για μία αξέχαστη εμπειρία στην άγρια φύση. Αναζητάτε το... ζώο που κρύβετε μέσα σας; Τότε ίσως το Makanyane Safari Lodge με τις ευρύχωρες σουίτες του στην καρδιά του δάσους, σας βοηθήσει να το ανακαλύψετε. Κάντε το σαφάρι σας, ελάτε σε επαφή με τα ζώα της Αφρικάνικης ζούγκλας και επιστρέψτε σε αυτήν την ευήλια σουίτα, με τους μεγάλους γυάλινους τοίχους, για να απολαύσετε το γεύμα σας και την θέα των ελεφάντων και των ιπποπόταμων να δροσίζονται στο ποτάμι Marico. Το ανοιχτό σαλόνι, που θα σας κάνει να νιώθετε πως είστε κυριολεκτικά μέσα στην ζούγκλα, θα αποτελέσει το ιδανικό μέρος για να ξαποστάσετε από την πρωινή βόλτα με το αμάξι, ενώ οι πόρτες του σχεδόν υπαίθριου μπάνιου μπορούν να ανοίξουν πλήρως, φέρνοντάς σας σε ακόμα πιο κοντινή επαφή με την άγρια φύση (χμ!). Η σουίτα θα σας κοστίσει 1000€ για δύο άτομα το βράδυ.


http://sex.in2life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...