L’Oreal Paris: Βάλε (απίστευτο) χρώμα στο νεσεσέρ!

Ο καιρός έφταιξε .. γιατί εντάξει είπαμε αλλά να μην το παρακάνουμε κιόλας .. όλα έχουν όριο. Γι αυτό και εγώ και πριν από λίγο στο Facebook και τώρα εδώ θέλω απλά και χωρίς πολλά λόγια να σας δείξω κάποια προϊόντα από τις συλλογές Glam Shine της L’Oreal Paris, που περισσότερο μου θυμίζουν καραμέλες, ζαχαρωτά, γρανίτες από φράουλα και λεμόνι –παρά προϊόντα μακιγιάζ – για να δω λίγο έντονο χρώμα και να ξορκίσω και τον καιρό!


Πάντως, ειλικρινά είναι πραγματικά απίθανα τα φετινά χρώματα στις συλλογές της L’Oreal Paris. Πλούσια, juicy, χαρούμενα, από  τα βερνίκια ας πούμε Resist and Shine απλώς δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις.
Ξεκινάω από τις σκιές Color Infallible – σε απίθανες αποχρώσεις, τουρκουάζ, σομόν, πράσινο και γκρι τα βερνίκια νυχιών Resist and Shine, κίτρινο, τουρκουάζ, φούξια και το πιο πλούσιο καλοκαιρινό πορτοκαλί, τα lip gloss Glam Shine Fresh, σε αποχρώσεις κίτρινη και γαλάζια για έντονη λάμψη και ροζ, πορτοκαλί, φούξια για λάμψη και χρώμα καθώς και τα Glam Shine Fresh 6hours (που κρατάνε πολύ) σε φούξια, πορτοκαλί, φραμπουάζ ροζ και κίτρινο.
freefunbeauty loreal glam2 L’Oreal Paris: Βάλε (απίστευτο) χρώμα στο νεσεσέρ!



http://beautyblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...