Ώρα χαλάρωσης για σένα


Έχετε συσσωρεύσει όλη τη κούραση, τη πίεση και το άγχος της εβδομάδας και αυτό που χρειάζεστε οπωσδήποτε για να χαλαρώσετε είναι ένα αφρόλουτρο για να σας ανακουφίσει.

 Μην βαριέστε τη διαδικασία γιατί είναι πολύ απλή και εύκολη. Γεμίζετε τη μπανιέρα σας με χλιαρό νερό (επιλέξτε εσείς τη θερμοκρασία που επιθυμείτε) και ενδώστε σε αυτή τη χαλάρωση, στο δικό σας αφρόλουτρο.

Προσθέστε το σαπούνι, άλατα και ένα μείγμα αιθέριων ελαίων της προτίμησής σας, μπείτε και ξαπλώστε. Αν δεν σας αρέσει κάτι τέτοιο, δεν χρειάζεται να κάθεστε στη μπανιέρα με τις ώρες, μπορείτε απλώς να ξεκουραστείτε για λίγα λεπτά και στη συνέχεια να πάτε στο κρεβάτι σας. Δέκα λεπτά αρκούν για να σας ξεκουράσουν και παράλληλα να απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από το σώμα σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να εφαρμόσετε στο σώμα σας τη κρέμα ενυδάτωσης ή λαδάκι σώματος (τύπου baby oil) για ακόμη μεγαλύτερη ενυδάτωση και λείανση της επιδερμίδας σας. Έπειτα ξαπλώστε στο κρεβάτι σας , φτιάξτε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα με κεράκια και απαλή μουσική, κλείστε τα μάτια σας και «αδειάστε» κάθε αρνητική σκέψη από το μυαλό σας. Προσπαθήστε να κάνετε μόνο θετικές σκέψεις και απολαύστε τη στιγμή που χαλάρωσης που ζείτε τη δεδομένη στιγμή. 

 

http://www.typos.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...