Γαλλικό μανικιούρ

Γαλλικό μανικιούρ ... από τα χέρια σας

Το γαλλικό μανικιούρ είναι μια κομψή επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να έχει προσεγμένη εμφάνιση, που σημαίνει και προσεγμένα χέρια και νύχια, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Φαντάζει δύσκολο, ιδιαίτερα για όσες γυναίκες δεν μπορούν να περιποιηθούν μόνες τα νύχια τους, αλλά στο εμπόριο κυκλοφορούν french manicure kit γνωστών εταιριών για να κάνετε εύκολο γαλλικό μανικιούρ στο σπίτι, μόνες ή με φίλες σας.

 
Ένα kit περιλαμβάνει όσα χρειάζεστε, την βάση, αυτοκόλλητους οδηγούς, απαλό διαφανές μανό (λευκό, εκρού, ροζ) και έντονα λευκό μανό.
Σε άλλο άρθρο μας μπορείτε να διαβάσετε πως θα δώσετε σχήμα στα νύχια σας, πως θα απαλλαγείτε από τα πετσάκια και πως θα ενυδατώσετε τα χέρια και τα νύχια σας, καθώς αυτά αποτελούν και τα πρώτα βήματα κάθε περιποίησης νυχιών.

Για να προχωρήσετε στο γαλλικό μανικιούρ θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

1. Πρώτα πρέπει να απλώσετε τη βάση στα νύχια σας, ώστε να τα θρέφει και να τα προστατεύει από το ξεφλούδισμα. Αφήστε τα νύχια σας 1-2 λεπτά να στεγνώσουν πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.
2. Εφαρμόστε τους οδηγούς προσεκτικά στα νύχια σας, ακολουθώντας τη φυσική καμπύλη του νυχιού. Αφήστε λίγα χιλιοστά κενό από την άκρη του νυχιού, όπου και θα πρέπει να περάσετε το έντονα λευκό μανό στη συνέχεια, σαν μια γραμμή.
3. Περάστε με το έντονα λευκό μανό την ελεύθερη περιοχή του νυχιού, από την πάνω πλευρά του οδηγού μέχρι την άκρη του νυχιού. Αν δεν έχετε οδηγούς, θα πρέπει να σχηματίσετε είτε μια λεπτή ευθεία γραμμή κατά μήκος της άκρης του νυχιού (για τετραγωνισμένο αποτέλεσμα), είτε μια γραμμή που θα ακολουθεί την φυσική καμπύλη του νυχιού (για στρογγυλευμένο αποτέλεσμα). Γενικά υπάρχουν πολλές παραλλαγές. Αφήστε να στεγνώσουν καλά τα νύχια σας πριν συνεχίσετε.
4. Μόλις στεγνώσουν οι άκρες των νυχιών, απομακρύνετε προσεκτικά τους αυτοκόλλητους οδηγούς. Αν μείνει λίγη κόλλα, αφαιρέστε τη προσεκτικά με λίγο βαμβάκι ποτισμένο σε ασετόν.
5. Περάστε στη συνέχεια δύο στρώσεις από το διαφανές μανό στην απόχρωση που επιθυμείτε (λευκό, ροζ, εκρού). Περιμένετε να στεγνώσει καλά η πρώτη πριν προχωρήσετε στη δεύτερη.
6. Για το τέλος ολοκληρώστε με μια στρώση βάση για να διατηρήσει το μανικιούρ και να το προφυλάξει από τις «κακουχίες» της καθημερινότητας.
Αυτό ήταν όλο, μη νομίζετε ότι θα καθυστερήσετε πολύ περισσότερο από το να βάψετε απλά τα νύχια σας με κάποιο μανό. Μετά τις πρώτες 2-3 φορές που θα κάνετε γαλλικό μανικιούρ μόνες σας, δεν θα αντιμετωπίζετε κανένα πρόβλημα.
Φυσικά, όταν έχετε επίσημη έξοδο, προτιμήστε να περιποιηθούν τα νύχια σας οι ειδικοί. Το αξίζετε !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...