Κρυσταλλοθεραπεία: Θεραπεύσου με «πολύτιμους λίθους»

Αλήθεια, σε ποια γυναίκα δεν ασκούν ιδιαίτερη γοητεία οι «πολύτιμοι» λίθοι; Ήρθε η στιγμή να μάθεις και για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στην υγεία.
Τι είναι
Σήμερα πλέον είναι αποδεδειγμένο ότι η κάθε πέτρα κρύβει δυνάμεις και ενέργεια που ίσως ταιριάζουν με αυτές κάθε ατόμου. Έτσι, από την αρχαιότητα ακόμη, αναπτύχθηκε μια ήπια φυσική μέθοδος θεραπείας, η κρυσταλλοθεραπεία, η οποία βασίζεται στις πολύτιμες και μη πέτρες, οι οποίες με τη σειρά τους, ανάλογα με το είδος, το σχήμα, το χρώμα, τη δομή και τη χημική σύνθεσή τους, μεταφέρουν την ενέργειά τους στα κύτταρα του ανθρώπου συμβάλλοντας έτσι στη θεραπεία του.
Η ευεργετική δύναμη των λίθων βασίζεται στην αρχή ότι τα πάντα είναι ενέργεια και παλμός. Τα αντικείμενα, τα σώματά μας και οι λίθοι είναι φτιαγμένα από «συμπαγή» ενέργεια. Η ενέργεια κινείται με μια συγκεκριμένη παλμική συχνότητα και αλληλεπιδρά με τις ενέργειες των άλλων σωμάτων. Όταν ένας λίθος, που έχει σταθερό παλμό, έρθει σε επαφή με το ανθρώπινο σώμα που έχει πιο ασταθή παλμό, κατορθώνει μέσω της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που εκπέμπει να αποκαταστήσει την αρμονία.
Πώς λειτουργεί
Κατά τη συνεδρία, οι κρύσταλλοι τοποθετούνται επάνω στα ενεργειακά κέντρα ή γύρω από το σώμα του ατόμου. Η κρυσταλλοθεραπεία μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο που θα την εμπιστευτεί σε θεραπεία, λόγω της χημικής σύστασης των ορυκτών (σίδηρο, μαγνήσιο, ασβέστιο, πυρίτιο, σελήνιο κ.ά.) που χρησιμοποιούνται. Σύμφωνα με την κρυσταλλοθεραπεία, κάθε πάθηση είναι απόρροια ενός μπλοκαρίσματος της ενέργειας που κυκλοφορεί στο σώμα. Το αποτέλεσμα είναι οι αρνητικοί παλμοί (δονήσεις) που προξενούνται σε φυσικό, σωματικό και πνευματικό επίπεδο. Τι γίνεται με την εφαρμογή των κρυστάλλων στο σώμα; Οι πέτρες και οι κρύσταλλοι επεμβαίνουν σε όλη αυτή τη δυσαρμονία με τις σταθερές και εξισορροπητικές δυνάμεις τους. Θα σου πούμε το εξής απλό: αν ο θεραπευτής βρει το δικό σου λίθο, κρατώντας τον έπειτα στην παλάμη σου για λίγο θα
αισθανθείς ανεξήγητη ζωντά-νια και ενέργεια.
Πού θα σε βοηθήσει
Μπορεί λοιπόν να βοηθήσει σε κάποια από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα ψυχοσωματικά προβλήματα. Επίσης, εφαρμόζεται σε μυοσκελετικά, ενδοκρινολογικά, γαστρεντερικά και αναπνευστικά προβλήματα, αυτοάνοσα νοσήματα και πεσμένο ανοσοποιητικό, αλλά και σε καταθλιπτικές διαταραχές, συναισθηματικά αδιέξοδα,
ενδυνάμωση των συναισθημάτων και της συνείδησης κ.ά.
[ΑΠΕΥΘΥΝΣΟΥ]
Αλατοσπήλαιο Αναζωογόνησης Crystalotherapy:
Φιλελλήνων 7, Σύνταγμα, τηλ.: 210 3222205, www.crystalotherapy.gr Γεωργία Κολιοπούλου, Ολιστική Ιατρός, Εναλλακτικές τεχνικές, Αρωματοθεραπεία, Κρυσταλλοθεραπεία, Teacher Agatsou, τηλ.: 210 7523294, 6932 253347 Αντιγόνη Τσεγγελή, Ολιστική Αισθητική, Εναλλακτικές τεχνικές, Κρυσταλλοθεραπεία, Teacher Agatsou, Αθήνα - Ναύπλιο, τηλ.: 210 8824052, 6972 835105 Ειρήνη Νικολάου, Ολιστική Θεραπεύτρια, τηλ. 6982588724
[Οι ευεργετικές πέτρες]
Αμέθυστος: Ηρεμεί, βοηθά στις ασθένειες του πνεύμονα και του ήπατος και δυναμώνει την καρδιά.
Αχάτης: Καταπολεμά τη μελαγχολία και το άγχος και δίνει σωματική δύναμη.
Γρανάτης: Βοηθά στην ορμονική ισορροπία και τη γονιμότητα. Κατευνάζει τους πόνους της περιόδου και των αρθριτικών.
Διαμάντι: Βελτιώνει την όραση και βοηθά στη θεραπεία ασθενειών των ματιών, έχει αντιπυρετικές ιδιότητες, χαρίζει ψυχική δύναμη και αυξάνει την αυτοπεποίθηση.
Ζαφείρι: Θεραπεύει εκζέματα, ημικρανίες και αναπνευστικά προβλήματα.
Κεχριμπάρι: Ιδανικό για μασάζ κατά του στρες.
Κοράλλι: Καταπολεμά την αναιμία και δυναμώνει το μυϊκό σύστημα.
Μαργαριτάρι: Διεγείρει το ανοσοποιητικό και βελτιώνει τη γενική κατάσταση του οργανισμού.
Ρουμπίνι: Καταπολεμά τις φλεγμονές και τα συμπτώματα που προκαλούν άσθμα, προστατεύει την καρδιά, καθαρίζει το αίμα και βοηθά σε περιπτώσεις υπερκόπωσης.
Σμαράγδι: Έχει αντιπυρετικές και αναζωογονητικές ιδιότητες, είναι αιμοστατικό και συνιστάταισε όσους έχουν πέτρα στα νεφρά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...