Το ιδανικό μακιγιάζ για κοκκινομάλλες καλλονές!

Είσαι φλογερή κοκκινομάλλα και θέλεις να δείξεις ακόμη πιο σέξι; Το κατάλληλο μακιγιάζ θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τη σέξι πλευρά του εαυτού σου και να ξεχωρίσεις ανάμεσα από το πλήθος. Διάβασε παρακάτω ποια σύνεργα μακιγιάζ έχεις με το μέρος σου και ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις!

Γενικά: το κόκκινο μπορεί να είναι ένα "δύσκολο" χρώμα όμως είναι και πολύ εντυπωσιακό. Από το πυρόξανθο ως το βαθύ κόκκινο σχεδόν βυσσινί το χρώμα του πάθους κόβει την ανάσα στα μαλλάκια σου. Ακόμη και οι πιο διακριτικές αποχρώσεις του κόκκινου τραβούν τα βλέμματα χωρίς μεγάλη προσπάθεια από μεριάς σου. Παρακάτω θα βρεις ποιο είναι το μακιγιάζ που θα αναδείξει καλύτερα την απόχρωση του κόκκινου που έχεις.
Η Άσλει Σίμπσον λέει ναι στις ροδακινί αποχρώσεις και κερδίζει!
Η Άσλει Σίμπσον λέει ναι στις
ροδακινί αποχρώσεις και κερδίζει!
Ανοιχτό κόκκινο: οι αποχρώσεις του ροδακινί είναι ότι πρέπει τόσο για τα χείλη όσο και για τα μάτια σου και καλά θα κάνεις να τις προτιμήσεις όχι μόνο το καλοκαίρι! Οι αποχρώσεις του ροζ σου ταιριάζουν επίσης αλλά και μια δόση χρυσού δίνει την απαραίτητη λάμψη στο προσωπάκι σου! Μείνε όσο πιο μακριά μπορείς από τις αποχρώσεις του καφέ και του μοβ ενώ προτίμησε τις ασημί σκιές για τα ματάκια σου ειδικά για τις βραδινές σου εξόδους!
Μεσαία κοκκινομάλλα: τα "ζεστά" καφέ και οι αποχρώσεις του μελιού αναδεικνύουν την ομορφιά σου και το μόνο σίγουρο είναι ότι η τσάντα σου πρέπει να έχει τέτοιες σκιές! Μην φοβηθείς να τονίσεις λιγάκι τα χείλη σου με έντονο κραγιόν που εξισορροπήσει τέλεια με το χρώμα των μαλλιών σου! Οι αποχρώσεις του μανταρινί με δόσεις χρυσού σου ταιριάζουν άψογα και καλά θα κάνεις να  τις προτιμάς τόσο για το πρωινό όσο και για το βραδινό σου μακιγιάζ!
Διαχρονικό τιπ: ο χρυσός κανόνας της μόδας "less is more"  ισχύει φυσικά και εδώ και καλά θα κάνεις να μην το παρακάνεις με το χρυσό το πρωί στο γραφείο γιατί όλοι θα πιστεύουν ότι απλά δεν ξεβάφτηκες από χθες το βράδυ!
Βαθύ κόκκινο: το natural look στο μακιγιάζ φτιάχτηκε για εσένα! Τώρα μπορείς να κυκλοφορήσεις σχεδόν άβαφτη -βάζοντας λίγο κονσίλερ, πούδρα και λίγο διάφανο λιπ-γκλος- και να εντυπωσιάσεις!
Φακίδες: αν είσαι κοκκινομάλλα με τα όλα τις (δηλαδή αρκετές σέξι φακιδούλες) να ξέρεις ότι οι μέρες που τις κάλυπτες για να μη φαίνονται καθόλου έχουν περάσει ανεπιστρεπτί! Ξέχασε το βαρύ μέηκ-απ και το κονσίλερ για να καλύψεις τις φακίδες σου και άφησε τις να τις θαυμάσει όλος ο κόσμος!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...