H τσάντα που κρατούν οι celebrities τώρα

Όταν μέσα σε λίγες ημέρες, 3 stars, που θεωρούνται fashion icons, η καθεμία με το στυλ της, κρατούν την ίδια τσάντα, σημαίνει ότι μια νεα it-bag ξεκινάει (την σύντομη ή όχι - θα δείξει) άνοδό της στο βαρόμετρο της μόδας. Ο λόγος για την τσάντα "Madras" του οίκου Prada.

Η Uma Thurman, η Sienna Miller και η εγκυμονούσα Jessica Alba, δε μπόρεσαν να αντισταθούν στη νέα πρόταση του οίκου. Η "Madras" προβλέπεται να μας απασχολήσει πολύ αφού φαίνεται πως ο κόσμος του Hollywood ενδίδει ολοένα και πιο πολύ στη γοητεία της. Το βαθύ πορτοκαλί χρώμα της την κάνει ακαταμάχητη ενώ το σχέδιό της στηρίζεται στις τάσεις της φετινής μόδας. Φτιαγμένη από πλεκτό δέρμα, υπάρχει σε διάφορες παραλλαγές και είναι ικανή να συνοδεύσει σύνολα για όλες τις ώρες, κάνοντας πάντα εντύπωση.
Η Uma Thurman με intellectual – chic ντύσιμο και η Sienna Miller με rock-cool streetstyle, κρατούν από το χέρι την Madras.
 

H Jessica Alba, πάντα ενημερωμένη, συνοδεύει το casual ντύσιμό της με αξεσουάρ Prada γιατί εκτός από την εν λόγω τσάντα φοράει και τις νέες πλατφόρμες-εσπαντρίγιες του οίκου.

  www.stylista.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...