Σας περιμένει φυλακή αν την φιλήσετε............

Όμορφη δεν είναι; Δυστυχώς, αν θέλατε να βγείτε ραντεβού μαζί της,στη χώρα της ,υπάρχει μεγάλη  πιθανότητα  να ριχτείτε στη φυλακή γι'αυτό.Η κοπέλα είναι από το Λάος, όπου οι νόμοι απαγορεύουν στους ντόπιους να έχουν οικιότητες,ή άλλου είδους σχέσεις με αλλοδαπούς.
Το Λάος είναι μια χώρα στη Νοτιοανατολική Ασία, που οριοθετείται από τη Βιρμανία, την Κίνα, το Βιετνάμ, την Καμπότζη και την Ταϊλάνδη στα  δυτικά, με πληθυσμό περίπου 7 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Θέλοντας  να διατηρήσει μια απόσταση από την κατοχή φήμης ως φιλο-τουριστικός προορισμός όπως μερικές από τις γειτονικές του χώρες ,η κυβέρνηση του Λάος ,θέσπισε τον νόμο που απαγορεύει στις ντόπιες να έχουν σχέση με ξένους ή τουρίστες. Θεωρείται επίσης οτι η τουρίστες απο την Δύση είναι  κακή επιρροή στις νεώτερες γενεές τους (που τείνουν να μοιάσουν και να θαυμάσουν τους δυτικούς), και ανησυχούν ότι θα είναι παραπλανητικοί.

Εάν ερωτευτείτε ένα κορίτσι απο το Λάος, θα πρέπει να πάρετε άδεια από την κυβέρνηση για τον γάμο, μια διαδικασία που μπορεί να είναι μακροχρόνια. Εάν προσπαθείτε να συγκατοικήσετε πριν τον γάμο, θα μπορούσατε να συλληφθείτε,να φυλακιστείτε και να σας επιβληθεί βαριά ποινή.

Αν ,λοιπόν ,επισκεφτείτε ποτέ το Λάος,μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείτε πρίν πλησιάσετε ένα ντόπιο κορίτσι και ζητήσετε ραντεβού. Όπως οι νόμοι στη δύση μπορούν να είναι πολύ διαφορετικοί από εκείνους σε άλλες χώρες ,αξίζει πρώτα να ελέγξετε τους νόμους εκείνης της συγκεκριμένης χώρας πρίν την επισκεφτείτε.


Mikres Epithimies 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...