H Nivea τα "βάζει" με την κυτταρίτιδα!

Κανόνας Νο1 για άψογες καλοκαιρινές εμφανίσεις είναι η εξαφάνιση της κυτταρίτιδας! Η NIVEA προκαλεί την κυτταρίτιδα και την εξαφανίζει μέσα σε 10 μόλις ημέρες με το επαναστατικό Good Bye Cellulite 10 Day Serum. 

Η ταχύτατη αποτελεσματικότητα του serum οφείλεται στο μοναδικό συνδυασμό των ενεργών συστατικών εκχυλίσματος Λωτού και L-Καρνιτίνης που δρουν ενάντια στην κυτταρίτιδα. Η συγκεκριμένη σύνθεση στηρίζεται σε ευρήματα ερευνών της NIVEA BODY σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο Schleswig-Holstein, σύμφωνα με τα οποία η ύπαρξη ενός τύπου τοπικού πάχους είναι η βασική αιτία δημιουργίας της κυτταρίτιδας. Κατά συνέπεια, η διάσπαση του λίπους στα λιποκύτταρα, αποτελεί το βασικότερο βήμα για την καταπολέμηση της.

Το NIVEA Good – Bye Cellulite 10 Day Serum χάρις στον καινοτόμο συνδυασμό του εκχυλίσματος Λωτού και της L-Καρνιτίνης είναι ακόμη πιο αποτελεσματικό και από την καφεΐνη.  Αυτό στηρίζεται στο γεγονός ότι το φυσικό εκχύλισμα Λωτού αναστέλλει την διαδικασία ανάπτυξης των λιποκυττάρων ενώ ταυτόχρονα βοηθά την διάσπαση του λίπους σε μικρότερα μέρη ώστε να  αποβάλλουν το αποθηκευμένο λίπος και στη συνέχεια να μειωθούν σε όγκο.

Ταυτόχρονα, το φυσικό συστατικό της επιδερμίδας L-Καρνιτίνη επιταχύνει την μετατροπή / κάψιμο του λίπους σε ενέργεια, αποτρέποντας την επιστροφή του στα λιποκύτταρα και τον εκ νέου σχηματισμό κυτταρίτιδας.

Η μοναδική αυτή σύνθεση εγγυάται αισθητή μείωση έως και εξαφάνιση της κυτταρίτιδας γρήγορα και εύκολα, αφού η εφαρμογή του Serum δεν απαιτεί έντονο μασάζ και η απλή επάλειψη είναι αρκετή ώστε να «αναλάβει» δράση. Παράλληλα, λόγω της έλλειψης καφεΐνης, είναι κατάλληλη και για τις γυναίκες που ακολουθούν κάποια ομοιοπαθητική αγωγή.  

Το Good- Bye Cellulite 10 Day Serum σε συνδυασμό με το Good Bye -Cellulite Gel αποτελούν τον πλέον αποτελεσματικό σύμμαχο στον αγώνα κατά της κυτταρίτιδας  καθώς λειτουργούν συμπληρωματικά και προσφέρουν αποτελέσματα που διαρκούν.

Τώρα τα καλοκαίρια γίνονται πιο ξέγνοιαστα με τη σειρά NIVEA Good  - Bye Cellulite! Εσείς, απλά κάνε το test και ένα είναι σίγουρο… θα πεις "Αντίο Κυτταρίτιδα"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...