Γιατί να υποκρίνεσαι τον οργασμό;

Έχεις μόνιμα το άγχος του οργασμού και αν θα καταφέρεις να φτάσεις στο επιθυμητό σημείο κορύφωσης με τον κάθε σύντροφο σου; Μην ξεχνάς ότι ο γυναικείος οργασμός είναι διαχρονικά το αγαπημένο θέμα συζήτησης έρευνας και μελέτης των θεραπευτών ανά τον κόσμο άρα είναι πολύ φυσιολογικό να απασχολεί και εσένα.





Οι μύθοι και οι αντιλήψεις αλλά και οι σύγχρονες τάσεις όχι μόνο δε δίνουν ξεκάθαρες απαντήσεις για τον γυναικείο οργασμό στα βασανιστικά ερωτήματα που ταλαιπωρούν το μυαλουδάκι σου αλλά κάνουν την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη! Έχεις πήξει στο άγχος για χάρη του οργασμού σου; Μην ανησυχεί όλη σου η σεξουαλική συμπεριφορά δε χρειάζεται να στρέφεται γύρω από τη σεξουαλική κορύφωση… Αν η σκέψη σου έχει προχωρήσει τόσο ώστε αν σκέφτεσαι την πολυοργασμική ή μονοργασμική κορύφωση εδώ το θέμα παίρνει άλλες διαστάσεις…

Σύμφωνα με πολλές θεωρίες ο γυναικείος οργασμός είναι ένας συναισθηματικά, η γυναίκα ικανοποιείται με τον έναν οργασμό και δεν επιθυμεί άμεση επανάληψη , άρα δε χρειάζεται να βασανίζεις ο μυαλουδάκι σου με τέτοιες περιττές λεπτομέρειες και ανησυχίες.. Μην ξεχνάς ότι όλες οι γυναίκες δεν επιθυμούν να έχουν πολλούς οργασμούς, παρόλο που διαθέτουν πολυοργασμική κορύφωση. Και μην ξεχνάς το βασικότερο : ο οργασμός σου ανήκει δικαιωματικά και καλά θα κάνεις να τον διεκδικείς όσο πιο συχνά και με όποιον τρόπο μπορείς αλλά και μην ξεχνάς ότι μεταξύ των δύο συντρόφων στη σεξουαλική πράξη απλώς συμπίπτει αν είναι γραφτό σας (πράγμα που είναι καθαρά θέμα τύχης;) και δεν έχει καμία αξία στο ποιος προηγείται και ποιος έπεται , αφού το ποιος τελείωσε πρώτος ή δεύτερος καμία σημασία δεν έχει αναφορικά με το ζητούμενο!

Το βασικό και εδώ είναι να νιώθεις άνετα με το σώμα  σου με το σύντροφο σου αλλά και με την όλη φάση για να καταφέρεις όχι μόνο να ευχαριστηθείς μέσω του οργασμού το σεξ αλλά και να νιώσεις πιο γεμάτη και ολοκληρωμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...