Οι 10 καλύτερες γυναικείες φαντασιώσεις

Μάθετε ποιές είναι οι 10 πιο καυτές φαντασιώσεις και αφεθείτε στη χαρά του σεξ. Αν μερικές από αυτές σας φανούν υπερβολικές, τότε επικεντρωθείτε σε αυτές που ταιριάζουν πιο πολύ σε εσάς και τον σύντροφό σας.



1. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΔΥΟ Όσο πιο πολλοί τόσο καλύτερα; Οι γυναίκες στις φαντασιώσεις τους τολμούν να αφήσουν πολλές φορές να γίνουν πρωταγωνιστές και πάνω από ένας άντρες.
2. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ; Κάποιες φαντασιώσεις έχουν θέμα τους την επιβολή εξουσίας. Μπορεί να μην έχει σημασία πάντα το ποιος τελικά θα έχει το πάνω χέρι αλλά το ότι κάποιος θα το έχει.
3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΠΟΡΝΟ Για τις γυναίκες -μέχρι πρόσφατα- ήταν ηθικά απαγορευτικό να βλέπουν ή να φαντάζονται ερωτικές σκηνές που θύμιζαν πορνό. Σήμερα, όμως, οι γυναίκες στις ερωτικές φαντασιώσεις τους μπορούν να δηλώνουν και πρωταγωνίστριες.
4. Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ Χ Από τις πιο αγαπημένες φαντασιώσεις των γυναικών είναι η εμφάνιση ενός αγνώστου στο προσκήνιο. Και αν δεν συστηθεί και ποτέ, ακόμη καλύτερα.
5. Ο ΜΑΡΚΗΣΙΟΣ ΝΤΕ ΣΑΝΤ ΣΕ ΔΡΑΣΗ Αν κρατούσε τις φαντασιώσεις του μόνο σε λογοτεχνικό επίπεδο και δεν τις έκανε πραγματικότητα, σήμερα ο σαδισμός δεν θα είχε και το όνομά του. Οι φαντασιώσεις -και μόνο- με σαδομαζοχιστικό περιεχόμενο έχουν και αυτές για κάποιες γυναίκες την τιμητική τους.
6. ΜΟΝΟ ΣΕΞ Όσο και αν οι γυναίκες ζητούν την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό στη συντροφική ζωή τους, στις φαντασιώσεις τους το απότομο ή και βίαιο σεξ επιβάλλεται.
7. ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ Η βίαιη σεξουαλική επίθεση από κάποιον που δεν αφήνει περιθώρια γυναικείας αντίδρασης είναι μια συχνή φαντασίωση για τις γυναίκες.
8. ΘΕΛΕΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Όταν μια γυναίκα αναγκάζει έναν άντρα να κάνει έρωτα ακόμη κι αν εκείνος δεν θέλει, είναι και αυτή μια φανταστική πραγματικότητα.
9. Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η σκέψη πως μια γυναίκα υποτάσσεται στις ερωτικές διαθέσεις του παρτενέρ της φαίνεται να συναντάται συχνά στον κόσμο της θηλυκής φαντασίωσης.
10. ΟΤΑΝ ΤΑ ΗΘΗ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ Τέλος, στη γυναικεία φαντασία η εμμονή της πορνείας είναι κι αυτή μέσα στο τοπ ρεπερτόριο φαντασιώσεων.


http://gynaika-news.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...