Aδερφές Άλλεν: Είναι οι νέες Olsen?

Έβγαλαν μία νέα σειρά ρούχων vintage-inspired, την «Lucy in Disguise».
Τα vintage ρούχα δεν είναι καινούργιο πεδίο για την Lily Allen και την μεγαλύτερη αδερφή της, Sarah Owen. Πριν από λίγο καιρό είχαν συλλέξει κάποια «παλιά» κομμάτια και τα είχαν διαθέσει στο ευρύ κοινό. 


Τώρα προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα και δημιούργησαν οι ίδιες μία collection από 18 κομμάτια με σαφές vintage επιρροές στα σχέδια και στα υφάσματα τους. Η συλλογή ονομάζεται «Lucy in Disguise» και περιλαμβάνει-μεταξύ άλλων- μία ολόσωμη φόρμα με παγιέτες, ένα εντυπωσιακό maxi, floral φόρεμα και ένα retro, mini ναυτικό σετ.
Χθες παρουσιάστηκαν τα κομμάτια επίσημα για πρώτη φορά στο
Λονδίνο και από εδώ και πέρα θα είναι διαθέσιμα στο Shopbop στις Η.Π.Α, στα καταστήματα Harvey Nichols στην Μεγάλη Βρετανία και στα Lane Crawford στο Hong Kong.
Σε ερώτηση για το αν συμβουλεύτηκε η
Αllen τον στιλιστικό μέντορά της, Karl Lagerfeld για συμβουλές, απάντησε: «Όχι, γιατί τα vintage ρούχα δεν είναι κάτι νέο για μένα. Πάντα τα αναζητούσα για έμπνευση. Εγώ και η αδερφή μου έχουμε εμμονή με αυτά. Νομίζω φαίνεται άλλωστε.» Αν θα φορούσε κάτι από την collection της on stage, η διάσημη τραγουδίστρια απάντησε: «Τα μικροσκοπικά tops και τα T-shirts, θα με βόλευαν πάρα πολύ έτσι όπως κάνω σαν τρελή πάνω στη σκηνή.» Λέτε μετά τα vintage η επόμενη κίνηση των αδερφών Allen να είναι μία πιο luxurious γραμμή; Κάτι σαν τη «Τhe Row» των αδερφών Olsen; Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ένα «οικογενειακό πόλεμο» στον πλανήτη μόδα.


http://www.madamefigaro.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...