Σεξουαλική ρουτίνα...

Δώσε στο σεξ περισσότερη οικειότητα
Έχεις αισθανθεί ποτέ ενώ έκανες έρωτα ότι έλειπε κάτι, ο έρωτας; Το sex έχει μετατραπεί απλώς σε κάτι που απλά κάνεις, και έχεις χάσει την οικειότητα που το συνοδεύει; Ακολουθούν μικρά μυστικά για να δώσεις στο sex λίγη περισσότερη ποικιλία. Να θυμάσαι ότι το sex κορυφώνεται όταν έχει και συναίσθημα. Τότε γίνεται έρωτας, ο απόλυτος έρωτας!

Φλέρταρε τον σύντροφο σου
Μπορείς κατά τη διάρκεια του σεξ να κάνεις καλά σχόλια για τον σύντροφο σου, είτε για την εμφάνιση του είτε για την τεχνική του.

          Πες του πόσο όμορφος/η είναι καθώς φιλάς όλο το κορμί του/της.

          Πες πόσο ωραία αισθάνεσαι όταν σου κάνει κάτι που σου αρέσει («Με ανάβεις»).

Άγγιξε σωστά
Το άγγιγμα και τα χάδια είναι κινήσεις που δίνουν στο σεξ περισσότερο συναίσθημα. Ο τρόπος αλλά και ο χρόνος που θα αγγίξεις τον σύντροφο σου παίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο.

          Όταν η γυναίκα κάνει στοματικό σεξ ο άντρας μπορεί να χαϊδέψει τα μαλλιά της ή να πιάσει σφιχτά το χέρι της.

          Χάιδεψε και φίλησε όλο το πρόσωπο του συντρόφου σου κατά τη διάρκεια του σεξ.

          Αφιέρωσε λίγο χρόνο σε προκαταρκτικά χάδια πριν το σεξ. Προσπάθησε να μην φιλάς τον σύντροφο σου για λίγα λεπτά, απλά και μόνο να τον χαϊδεύεις.

Κάντε μπάνιο μαζί
Τι πιο οικείο από το να μπείτε μαζί στην μπανιέρα πριν κάνετε σεξ; Το παιχνίδι αρχίζει όταν βγάλετε ο ένας τα ρούχα του άλλου. Έπειτα, στην μπανιέρα μπορείτε να συζητήσετε, να ηρεμήσετε και να τρίψετε ο ένας τον άλλον Η συνέχεια στο κρεβάτι!

Προετοίμασε την κατάλληλη ατμόσφαιρα
Είναι κάτι απλό αλλά πολλοί το παραμελούν. Χαμήλωσε το φως, άλλαξε τα σεντόνια, βάλε πολλά μαξιλάρια, βάλε λίγη ερωτική μουσική και μερικά κεριά να καίνε. Αρκούν μερικά λεπτά.

Οπτική επαφή
Αν κατά τη διάρκεια του σεξ θέλεις να φαντασιώνεσαι κάποιο άλλο πρόσωπο από αυτό που έχεις δίπλα σου , τότε το συγκεκριμένο στάδιο μάλλον δεν έχει ιδιαίτερη αξία . Η οπτική επαφή κορυφώνει την οικειότητα σε ένα ζευγάρι. Τα μάτια εκφράζουν περισσότερα από ότι όλες οι κινήσεις μαζί. Ακόμα και τα μάτια διεγείρουν(είναι τυχαία η έκφραση λάγνο βλέμμα;). Επιπλέον, όταν πια έχετε κατορθώσει να έχετε οπτική επαφή σημαίνει ότι έχετε ξεπεράσει κάθε είδους ενδοιασμό στο σεξ. Σημαίνει ότι αισθάνεσαι άνετα με τον σύντροφο σου και μπορείς να κερδίσεις πολλές νέες εμπειρίες. Συνιστάται ιδιαίτερα η οπτική επαφή κατά τη διάρκεια του σεξ.

Αγκαλιαστείτε μετά το σεξ
Αν και αυτονόητο, πολλές φορές δεν τηρείται ιδίως από τους άντρες. Είναι πολύ σημαντικό η επαφή του ζευγαριού να μην τελειώνει όταν τελειώνει ο οργασμός. Η γυναίκα θέλει ιδιαίτερα την αγκαλιά μετά το σεξ, καθώς μέσα από αυτήν εκφράζει το πόσο υπέροχα αισθάνεται μαζί σου.Βγάλε τα ρούχα του συντρόφου σου
Αντί να πας στο κρεβάτι γυμνός/ή μπορείς να φορέσεις κάτι σέξι και να ζητήσεις από τον σύντροφο σου να το βγάλει. Όταν και οι δύο είναι γυμνοί τότε βιάζονται και οι δύο να ολοκληρώσουν. Το σεξ αρχίζει από τη στιγμή που είναι ντυμένοι και οι δύο και βγάζουν τα ρούχα τους. ’λλωστε, αν τα εσώρουχα είναι σέξι μπορεί να είναι ιδιαίτερα διεγερτικό καθώς αποκαλύπτονται σιγά σιγά όλα τα σημεία του συντρόφου σου.


http://queen.ucoz.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...