Σφιχτοί, γυμνασμένοι γλουτοί σε τρία βήματα!

Η καθιστική ζωή τόσο στο γραφείο όσο και στο σπίτι, σε συνδυασμό με τα ακατάστατα γεύματα οδηγούν το λίπος στην περιοχή που όλες φοβόμαστε περισσότερο, τους γλουτούς! Μήπως ήρθε η ώρα να μπείτε σε πρόγραμμα…



Γέφυρες: Ξαπλώστε ανάσκελα με τα πέλματά σου να ακουμπούν πάνω σε ένα step. Η λεκάνη σας πρέπει να είναι σε μια ευθεία με το υπόλοιπο κορμί σας. Σηκώστε τις μύτες των ποδιών σας και ρίξτε όλο το βάρος στις φτέρνες σας. Πάρτε ανάσα, πιέστε τη λεκάνη σας ψηλά και σφίξτε τους γλουτούς. Πάρτε ξανά μια βαθιά ανάσα, και κατεβάστε πίσω στην αρχική θέση. Κρατήστε την κοιλιά σας σφιγμένη.
Άρσεις ποδιών εναλλάξ από στήριξη στα τέσσερα: Βάλτε ένα στρωματάκι στο έδαφος, πέστε πάνω του και στηριχθείτε στα τέσσερα (με τους αγκώνες και τα γόνατα στο έδαφος). Ανεβάστε το ένα πόδι προς τα πάνω, κρατώντας το λυγισμένο σε ορθή γωνία και με τη φτέρνα να κοιτάει προς το ταβάνι. Κάντε μικρές επαναλήψεις προσέχοντας το γόνατο να μη πλησιάζει στο έδαφος. Αλλάξτε πόδι.
Καθίσματα με το ένα πόδι σε step: Σταθείτε όρθια, δίπλα από ένα step. Από αυτή τη θέση, ανεβάστε το ένα σας πόδι πάνω στο step κρατώντας τα πόδια σε παράλληλη θέση. Ρίξτε το βάρος στη φτέρνα τού άλλου ποδιού. Κατεβάστε προς τα κάτω (κάντε κάθισμα) λυγίζοντας και τα δύο γόνατα, τραβώντας προς τα πίσω τη λεκάνη σας και πιέζοντας το πόδι που είναι επάνω με τη φτέρνα. Προσέχετε τα γόνατα να παραμένουν πίσω από τις μύτες των ποδιών σε όλη τη διάρκεια της κίνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...