Μαγιό και καμουφλάζ

Όλες θέλουμε να αρέσουμε, να φοράμε το μαγιό μας και να είμαστε άνετες και σέξι ταυτόχρονα. Όμως λίγο-πολύ όλες μας έχουμε τα αδύναμα σημεία μας. Πως μπορούμε να τα καλύψουμε; Γίνετε φυσικά. Με το κατάλληλο για το σωματότιπο μας μαγιό.


Μαγιό με Ρίγες

Το μυστικό με τις ρίγες είναι ότι οι οριζόντιες ρίγες αδυνατίζουν ενώ οι κάθετες παχαίνουν. Η καλύτερη επομένως επιλογή αν έχουμε μικρό στήθος είναι ένα μαγιό που το επάνω μέρος θα έχει κάθετες ρίγες ώστε να δείχνει πιο πλούσιο το μπούστο σε συνδυασμό με ένα σλιπ σε μονοχρωμία. Αν το πρόβλημα βρίσκετε στο κάτω μέρος, περιφέρεια ή ψωμάκια, επιλέγουμε ένα μπικίνι με οριζόντιες ρίγες ώστε τα πόδια μας να δείχνουν πιο λεπτά και όμορφα.

Μαγιό Τανκίνι

Οκ έχουμε λίγο κοιλίτσα το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και δεν προλαβαίνουμε να την χάσουμε. Δεν χρειάζεται όμως να νιώθουμε άβολα και να κομπλάρουμε να βγούμε στο beach bar. Γι’ αυτήν την περίπτωση ένα τανκίνι είναι ότι χρειάζεστε γιατί ναι με καλύπτη την κοιλίτσα άλλα αφήνει ακάλυπτο αρκετό δέρμα ώστε να νιώθετε sexy!





Έντονα κοψίματα

Το ολόσωμα μαγιό με έντονα κοψίματα και ανοίγματα στα πλαϊνά δημιουργούν την αίσθηση που είναι πιο μονοκόματα και δεν έχουν μέση.






Χαμηλοκάβαλα  σλιπ

Οι περισσότερες έχουμε ένα θέμα με τα οπίσθια μας, με αποτέλεσμα να φοράμε διαρκώς παρεό! Το παρεό όμως δεν μπορεί να κάνει τον ποπό μας να δείχνει μικρότερο και σίγουρα δεν είναι λύση. Τα χαμηλοκάβαλα σλιπ που «κάθονται» λίγο ποιο κάτω από τους γοφούς είναι ιδανικά γιατί κάνουν τα οπίσθια μας να φαίνονται μικρότερα.
Αυτοί λοιπόν είναι κάποιο τρόποι που μπορούμε να καμουφλάρουμε και να νιώσουμε άνετα ανάλογα με το σωματότυπο μας, αλλά καλά είναι να δοκιμάζετε για να δείτε τι ταιριάζει στην καθεμία σας.
Καλές βουτιές!


http://invogue.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...