Nυφικά καλοκαίρι 2011

Η πρόταση γάμου έγινε…και όπως πάντα εμείς οι γυναίκες  από το πρώτο λεπτό σκεφτόμαστε τι νυφικό θα φορέσουμε! Το άγχος κυριαρχεί γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω μας  και το νυφικό κλέβει πάντα τις εντυπώσεις!



Με τι κριτήρια όμως θα διαλέξουμε το σωστό;;; πάνω απ’ όλα πρέπει  να κολακεύει το σώμα μας κ να εκφράζει την προσωπικότητά  μας! Ανάλογα λοιπόν το σώμα μας, πχ αν έχουμε Λεπτή κ Ψηλή σιλουέτα ιδανικά είναι τα απαλά, αέρινα υφάσματα με πολλές λεπτομέρειες από τη μέση και κάτω, με δεσίματα στη μέση καθώς και τα mermaid νυφικά που τονίζουν τις καμπύλες.
Αδύνατη και Μικροκαμωμένη. Εσείς μπορείτε να κολακέψετε το σώμα σας με ένα νυφικό σε Α’ γραμμή! δεν περιορίζεστε όμως μόνο σε αυτό το είδος…στο σωματότυπό σας ταιριάζουν πάρα πολύ και τα νυφικά που είναι σε αρχαιοελληνικό στυλ που είναι και πιο αέρινα.
Επειδή όμως δεν είμαστε όλες οι γυναίκες μοντέλα και λίγο οι χειμερινές κραιπάλες λίγο ο μεσογειακός μας τύπος…..τα κιλάκια είναι ένα έξτρα άγχος πριν τον γάμο! Μην ανησυχείτε αν έχετε πιο γεμάτο στυλ απλά διαλέξτε ένα νυφικό που να έχει κέντημα και να τονίζει το μπούστο σας, αφήνοντας το υπόλοιπο στυλ του νυφικού πιο απλό. Προτιμήστε ματ υφάσματα και όχι γυαλιστερά, με αυτό τον τρόπο θα καλύψετε κάποιες ατέλειες.
Τα γούστα κάθε γυναίκας είναι διαφορετικά! άλλες προτιμάμε κάτι πιο σεμνό, άλλες κάτι πιο σέξι και πάει λέγοντας! Οι περισσότερες όμως επιλέγουν το κλασσικό λευκό, η ασφαλή επιλογή, έτσι όπως  το έχουν ονειρευτεί από μικρές… χωρίς φυσικά να λείπουν και αυτές που προτιμούν τις πιο extreme επιλογές! Θέμα γούστου καθαρά! Η ώρα η καλή στις μελλοντικές νυφούλες  και πάμε να δούμε μερικά από τα νυφικά για το καλοκαίρι του 2011!
























http://invogue.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...