Estée Lauder – Re-Nutriv Sun Supreme for Face SPF 30

Η σειρά Re-Nutriv Sun Supreme της Estée Lauder παρουσιάστηκε πρώτη φορά πριν από τρία χρόνια και προσέφερε προηγμένες τεχνολογίες, πολυτέλεια και απόλυτη προστασία από τον ήλιο, στη γυναίκα που θέλει ένα υπέροχο μαύρισμα. Τώρα η Estee Lauder προσθέτει στην συλλογή της, το νέο Re-Nutriv Sun Supreme για το πρόσωπο με δείκτη προστασίας 30 προσφέροντας ένα πιο ολοκληρωμένο ευρύ φάσμα προστασίας 3:1 UVB /UVA





Επίσης το συγκεκριμένο προϊόν εμπεριέχει υψηλής ποιότητας αντί οξειδωτικά συστατικά που συμβάλλουν στη διατήρηση της υδρολιπιδικής ισορροπίας και στην προστασία από ερεθισμούς που προκαλούνται από το περιβάλλον.
Άμεση βελτίωση της φυσικής ανάκαμψης του δέρματος
Οι επιστήμονες της Εstée Lauder ανακάλυψαν μια ομάδα σπάνιων και πολύτιμων φυτών γνωστά ως “Adaptogens”. Αυτά τα φυτά έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται σε ακραίες συνθήκες και να καταφέρνουν να επιβιώνουν σε αντίθεση με τα υπόλοιπα φυτά. Η Estée Lauder συμπεριέλαβε στις συνθέσεις της μερικές από αυτές τις ομάδες φυτών διευκολύνοντας έτσι,  τη φυσική ικανότητα του δέρματος να ανακάμπτει από τις ορατές, βλαβερές συνέπειες που προκαλούνται από την έκθεση του στον ήλιο και  στις περιβαλλοντικές επιθέσεις.
  • Εκχύλισμα από Golden Seaweed: θαλάσσια φυτά που συλλέγονται από το Αρχιπέλαγος Brehat της Γαλλίας και δρουν κατά των ερεθισμών. Προερχόμενα από ένα περιβάλλον που εκτίθεται σε τόσο έντονη ηλιακή ακτινοβολία και υπερβολική ζέστη, ανέπτυξαν μια φυσική ικανότητα προσαρμογής σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.
  • Εκχύλισμα Algae (Rhodophyta) : Εκχύλισμα Κόκκινης Άλγης που συλλέγεται κοντά στο Ισραήλ. Εξαιτίας της χαρακτηριστικής χρωστικής ουσίας του, που αντανακλά το κόκκινο φως (θερμότητα) και απορροφά το μπλε φως (UV), η κόκκινη Άλγη, προσαρμόζεται φυσικά στη συνεχή έκθεση στον ήλιο. Αυτό το μοναδικό εκχύλισμα δρα κατά των ερεθισμών, καταπραΰνοντας το δέρμα και απαλύνοντας την εμφάνιση της ερυθρότητας. 
  • Εκχύλισμα Alteromonas Ferment, σύνθεση από μικροοργανισμούς  που αναπτύσσονται στα βάθη των ωκεανών υπό ακραίες υδροθερμικές συνθήκες (θερμότητα, πίεση και τοξικότητα). Βοηθά  στην ανακούφιση και μείωση των ορατών ερεθισμών που προκαλούνται στο δέρμα από τον ήλιο.
Η Re-Nutriv Sun for Face SPF 30 προσφέρει ολοκληρωμένη αντι-γηραντική φροντίδα για ένα υγιές και νεανικό δέρμα με τις μικρό-κάψουλες hexapeptide, μια αλυσίδα έξι πεπτιδίων που ενθαρρύνει την παραγωγή του φυσικού κολλαγόνου. Επιπλέον περιέχει Σπορέλαιο Κόκκινου Βατόμουρου, υψηλής δράσης αντιοξειδωτικό που είναι γνωστό για την αυξημένη φυσική προστασία που παρέχει ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία και των  περιβαλλοντικών επιθέσεων  Επίσης έχει υψηλή περιεκτικότητα σε omega-3, λιπαρά οξέα που προσφέρουν επιπλέον βοήθεια στη  μείωση των ορατών συνεπειών που προκαλεί το οξειδωτικό στρες.
Η Re-Nutriv Sun for Face SPF 30 είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, δεν προκαλεί ακμή και είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένη.


http://www.ermoumag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...