Clinique: Juicy πρόταση για το καλοκαίρι!

Πριν λίγο μου ήρθε αυτή η φωτογραφία και μου άνοιξε την όρεξη και για κάποιο ζουμερό φρούτο αλλά και για λίγο καλοκαιρινό μακιγιάζ  από Clinique κλεισμένο μέσα σε ένα  όμορφο τσαντάκι –πάντως έχει ιστορία εδώ που τα λέμε η Clinique με τα απίθανα τσαντάκια-νεσεσέρ  δεν συμφωνείτε;
Λοιπόν, σημειώστε τι περιλαμβάνει η καλοκαιρινή συλλογή της Clinique που θα βρείτε στα καταστήματα αρχές Ιουνίου δηλαδή την επόμενη εβδομάδα:


Almost Bronzer SPF 15 με Mini Makeup Bag Limited Edition Τιμή 38,90Ε
Ένα διπλό bronzer που περιλαμβάνει μια ανοιχτή και μια πιο σκούρα μπρονζέ απόχρωση σε μια compact συσκευασία, ώστε να είναι πιο εύκολο για εσάς να πετύχετε την απόχρωση που θέλετε. Ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας, με oil-free σύνθεση που διαρκεί.
Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm Τιμή 20,90Ε
Θυμάστε που είχα κάνει ένα post για αυτά τα lip color balm αρχές του χρόνου; Λοιπόν έχουν απίθανες αποχρώσεις και είναι τέλεια για τώρα το καλοκαίρι αν δεν θέλετε βαριά κραγιόν ή lip gloss που μπορεί να κολλήσουν.
freefunbeauty stick Clinique: Juicy πρόταση για το καλοκαίρι!
Lash Power Mascara Τιμή 22,90
Το πιο καλό με αυτή τη μάσκαρα είναι ότι δεν μουτζουρώνεται. Η σύνθεση χρησιμοποιεί μια σύγχρονη θερμική τεχνολογία που αντιστέκεται στην υγρασία – ιδανική για αυτές τις ζεστές μέρες και νύχτες του καλοκαιριού ενώ αφαιρείτε με χλιαρό νερό (αν βέβαια δεν έχετε βάλει 3 στρώσεις…)
Clinique Sun SPF 35 Targeted Protection Stick Τιμή 23,90Ε
Ωραίο, βολικό, μικρούλι, χαριτωμένο σε τέλειο κίτρινο χρώμα αλλά και θαυματουργό αφού περιέχει  Vitamin E που βοηθά στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζες,  ενυδατικά συστατικά που ωφελούν την επιδερμίδα και ένα μίγμα φωτοσταθερών φίλτρων που διασφαλίζει την προστασία από τις ακτίνες UVA.  Σούπερ.
freefunbeauty clinique collection Clinique: Juicy πρόταση για το καλοκαίρι! 

 http://beautyblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...