Δεν υπάρχουν ουδέτερα παπούτσια

Ό,τι και να επιτάσσει η μόδα, ό,τι και να λένε οι στιλίστες, δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει τουλάχιστον δύο ζευγάρια παπούτσια για κάθε σεζόν σε ουδέτερα χρώματα. Και αυτό γιατί είναι ευέλικτα και δίνουν την αίσθηση της άνεσης.


Ως ουδέτερα χρώματα ορίζονται  το λευκό, το μαύρο, οι αποχρώσεις του γκρι και όλη η παλέτα του καφέ. Εξ ορισμού, ένα ουδέτερο χρώμα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ούτε ζεστό ούτε δροσερό. Όμως, είναι λάθος να πιστεύουμε ότι τα ουδέτερα χρώματα μπορούμε να τα φορέσουμε με ό,τι θέλουμε.
Για παράδειγμα, το λευκό θα ταιριάξει καλά με οποιοδήποτε άλλο χρώμα, αλλά, αν κάθε άλλο μέρος της εξάρτησής σας είναι έντονο κόκκινο, φορώντας μόνο άσπρα παπούτσια μπορεί να τραβήξει όλη την προσοχή επάνω τους, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα καλό. Μια πιο ισορροπημένη προσέγγιση θα ήταν ένα ζεύγος κόκκινο παντελόνι και λευκά παπούτσια με ένα λευκό πουκάμισο ή τουλάχιστον μια λευκή ζώνη ή τσάντα.

Ένα μαύρο ζευγάρι παπούτσια μπορεί να φορεθεί με ένα μπορντό φόρεμα. Όμως, μαύρη πρέπει να είναι και η ζώνη και το κολιέ.
Προσέξτε λοιπόν. Το ουδέτερο δεν είναι τόσο ουδέτερο.


http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...