The top shop: TopShop

Εντάξει, όλοι κάνουμε τις αγορές μας από τα πλέον γνωστά σε όλους και λατρεμένα Zara και H&M, όχι μόνο από τα δίκτυα καταστημάτων τους, αλλά και on-line.


Πόσες από εσάς, όμως, επισκέπτεστε το Topshop, μία από τις κορυφαίες αλυσίδες γυναικείας ένδυσης στον κόσμο, όταν σερφάρετε προς αναζήτηση του τέλειου φορέματος/jean/παπουτσιού;
Αν δεν το κάνατε, να το τολμήσετε, γιατί τώρα το Topshop προσφέρει γρήγορο shipping σε παραπάνω από 100 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, με δωρεάν έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 75 λιρών (85 ευρώ περίπου). Καθόλου άσχημα, έτσι;
Το site είναι αρκετά ευχάριστο στην περιήγηση, διαμορφωμένο σε ένα user friendly περιβάλλον. Περιττό, νομίζω, να μιλήσω για τα ρούχα, που ακολουθούν τις τάσεις όλων των διάσημων σχεδιαστών μόδας. Περιττό, επίσης, να αναφερθώ και στο απόλυτο fashion icon, Kate Moss, που τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται μαζί τους, σχεδιάζοντας και η ίδια τη δική της συλλογή ρούχων.
Επισκεφτείτε το, για να βρείτε μια τεράστια πουκιλία από υπέροχα φορέματα, tops, fashion παντελόνια, τσάντες αλλά και κοσμήματα, σε υπέροχες τιμές. Μην παραλείψετε να κάνετε “κλικ” και στον τομέα με τα sales, καθώς εκεί μπορείτε να βρείτε εκπληκτικές προσφορές σε ακόμα πιο χαμηλές τιμές!
Για την φετινή σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011, επιλέξτε ρούχα και αξεσουάρ μέσα από τις τέσσερις διαφορετικές συλλογές Shangai, Urban Traveller, Gypsy Rocker και Colour Clash και εντυπωσιάστε με την εμφάνισή σας, όχι όμως σε βάρος της τσέπης σας!
Note: Μην ξεχάσετε τον καλό σας! Κάντε του μια μικρή fashion έκπληξη, αγοράζοντάς του ένα cool t-shirt ή ένα μοδάτο πουκάμισο, με ένα γρήγορο «κλικ» στο Topman, που δεν είναι παρά ο ανδρικός τομέας του Topshop!
Τι ξεχωρίσα:

Φορέματα


Navy stripe racer back maxi dress (30,00 £) [Περισσότερα]

Violet panel bodycon dress (40,00 £) [Περισσότερα]

Grecian plait dress by rare opulence (157,00 £) [Περισσότερα]

Bird chiffon dress by yuki (59,00 £) [Περισσότερα]

Παπούτσια


Williams red stripe espadrille (65,00 £) [Περισσότερα]

Scarlett2 nude patent peep toe platform heels (62,00 £) [Περισσότερα]

Vibrant fluro topline pumps (16,00 £) [Περισσότερα]

Kelsey off white woven lace up shoes (50,00 £) [Περισσότερα]

Τσάντες


Tan washed leather duffle bag (75,00 £) [Περισσότερα]

Purple holographic snake print box chain bag (30,00 £) [Περισσότερα]

Black leather lazer cut fringed bag (65,00 £) [Περισσότερα]

Daisy bag by orelia (120,00 £) [Περισσότερα]

Κοσμήματα


Mega leaf drops (15,00 £) [Περισσότερα]

Wire heart pendant (10,00 £) [Περισσότερα]

Pearl armour ring (18,00 £) [Περισσότερα]

Metal overlap cuff (8,00 £) [Περισσότερα]


http://ntynomai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...