Ανανέωση σπιτιού εύκολα και οικονομικά

Τα της οικονομικής κρίσης τα είπαμε και δε χρειάζεται να τα αναφέρουμε ξανά, γιατί μόνο στο να ανεβεί η διάθεσή μας δεν συμβάλλουν. Έτσι λοιπόν αντί να κάθεστε και να μελαγχολείτε, σκεφτείτε πως η άνοιξη έχει μπει για τα καλά κι ήρθε η ώρα για μία νέα πνοή στο σπίτι σας.
Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και ανακαινίστε το σπίτι σας εύκολα και οικονομικά.


Στην κουζίνα:
Πρωτοτυπήστε και εντυπωσιάστε στα δείπνα σας με πετσέτες φαγητού και τραπεζομάντηλα σε μοντέρνα σχέδια και χρώματα. Αν είστε λάτρεις του μίνιμαλ, μπορείτε να προτιμήσετε σουπλά με ζωντανά χρώματα σε φλοράλ σχέδια, πολύχρωμες πεταλούδες και όμορφα λουλούδια για ευχάριστες στιγμές γύρω από το τραπέζι. Δε θα βλέπετε την ώρα να στρώνετε το τραπέζι σας ξανά και ξανά!
Με διακοσμητικά βάζα για τρόφιμα, μπορείτε σε σύντομο χρόνο να αλλάξετε την εικόνα των πάγκων σας και παράλληλα να οργανώσετε την κουζίνα σας. Βάζα όμορφα και χρηστικά που δίνουν στο χώρο μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

Τιμή 18,83 €


Τιμή 3,90 € το ένα


Τιμή 9,30 €


Τιμή 11,20 €



Τιμή 3,90 € το ένα


Τιμή 12,00 € (-30%)

  Στο μπάνιο:
Αξεσουάρ, όπως κρεμάστρες για τις πετσέτες σας, καλάθια ρούχων και σαπουνοθήκες δίνουν παιχνιδιάρικο, αλλά και κλασικό αέρα, ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ. Αποφύγετε τους ακραίους χρωματικούς συνδυασμούς, για να μη δίνεται την εντύπωση “ουράνιου τόξου”.


Τιμή 6,88 €

 

Τιμή 63,80 €

Τιμή 13,68 €

  Στην κρεβατοκάμαρα:
Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη μεγάλη αλλαγή. Βάλτε στο υπνοδωμάτιό σας, στοιχεία από τον χαρακτήρα σας. Αντικαταστήστε τις παλιές κουρτίνες και τα σεντόνια σας με πιο μοντέρνο σχέδιο και παντρέψτε το κλασικό και το μοντέρνο στιλ, διαλέγοντας ύφασματα που ταιριάζουν με τα χρώματα και το ύφος του χώρου.

Τιμή  39,00 €



Τιμή 34,32 €

Τιμή 39,00 €

  Στο σαλόνι:
Σκορπίστε χρωματιστά μαξιλάρια στον καναπέ του σαλονιού σας για να “σπάσετε” τη μονοτονία, καθώς και λάμπες για να συμπληρώσετε το φωτισμό του χώρου. Επιτραπέζια διακοσμητικά κηροπήγια και βάζα μπορούν να κοσμήσουν το χώρο σας, αρκεί να μην το παρακάνετε.

Τιμή 86,50 €



Τιμή 9,99 €


Τιμή 19,99 €

Τιμή 9,99 €



Τιμή 12,00 €


http://www.kukri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...