Τι να φορέσω στον γάμο;

Πλησιάζει η εποχή των θερινών γάμων και, αν δεν θέλουμε να φορέσουμε κάτι που έχουν ήδη δει φίλοι και γνωστοί από κάποιο περσινό event, μας απομένει λίγος χρόνος μέχρι να διαλέξουμε το σύνολο που, δεν θα κλέψει μεν την παράσταση από τη νύφη, αλλά θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε –χωρίς, ωστόσο, να ξοδέψουμε μία περιουσία.


Επισκεφθήκαμε τις αγαπημένες μας μπουτίκ και ξεχωρίσαμε τα φορέματα που αντιπροσωπεύουν την μόδα του καλοκαιριού και απευθύνονται σε κάθε στυλ.
High style – low budget
(από αριστερά: Topshop, Lipsy, Acne, Toi&Moi)Η μόδα φέτος το καλοκαίρι προστάζει έντονα χρώματα, σε αποχρώσεις του μπλε και του πορτοκαλί, ενώ για τις πιο ρομαντικές η δαντέλα σε παλ ροζ ή ιβουάρ αποχρώσεις έρχεται να θυμίσει κάτι από τα παλιά. Πού θα βρείτε τα πιο στιλάτα φορέματα της σεζόν, κατάλληλα για γαμήλιες περιστάσεις, και σε πολύ προσιτές τιμές;

Στην καλοκαιρινή συλλογή του Topshop, η οποία απευθύνεται σε νεώτερες ηλικίες, βρήκαμε αυτό το πολύ ρομαντικό ιβουάρ φόρεμα με την διαφάνεια και τον σέξι κορσέ, το οποίο διακοσμείται με έναν πολύ girlie φιόγκο. Η τιμή του είναι 57,50 ευρώ και μπορείτε να το αγοράσετε μόνο online από εδώ.

Εξίσου οικονομικά, αλλά όχι λιγότερο εντυπωσιακά τα φορέματα σε ένα ακόμα βρετανικό online κατάστημα, το δημοφιλές Lipsy. Ξεχωρίσαμε αυτό της φωτογραφίας με το ντραπέ μανίκι, το οποίο αφήνει όλη την πλάτη ακάλυπτη. Η τιμή του είναι 75 ευρώ και μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ.

Συνδυάστε το αέρινο, μεταξωτό φόρεμα Acne της φωτογραφίας, σε navy blue και μαύρο, με εντυπωσιακά σκουλαρίκια και πανύψηλα πέδιλα και θα θυμίζετε top model. Η τιμή του είναι 220 ευρώ και μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ.

Από την εγχώρια βιοτεχνία ξεχωρίζουμε τα party dresses της εταιρίας Toi&Moi, όπως το μίνι με τα βολάν της φωτογραφίας. Η τιμή του είναι 89 ευρώ –δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων εδώ.

Sunshine lady
(από αριστερά: Monsoon, Ted Baker, Max&Co.)Για έναν πρωινό ή απογευματινό γάμο επιλέξτε ένα αέρινο, φλοράλ φόρεμα σε φωτεινά χρώματα και αποφύγετε να προσθέσετε πολλά αξεσουάρ. Από την έρευνα αγοράς που κάναμε ξεχωρίσαμε το υπέροχο μπλε φόρεμα των Monsoon με τον έναν ώμο και τις λουλουδάτες λεπτομέρειες, το οποίο θα βρείτε στην μπουτίκ Monsoon στο εμπορικό κέντρο The Mall. Είναι από βαμβάκι και μετάξι και η τιμή του είναι στα 185 ευρώ.

Μας άρεσε, επίσης, το πλισέ, κοραλλί φόρεμα Ted Baker, το οποίο κρύβει ιδανικά τις ατέλειες και προτείνεται για σώματα με φαρδιά περιφέρεια. Συνδυάστε το με χρυσές πλατφόρμες. Το βρήκαμε στην μπουτίκ Ted Baker, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall και η τιμή του είναι 115 ευρώ.

Τέλος, πολύ όμορφα πρωινά φορέματα, όπως το μεταξωτό της φωτογραφίας, βρήκαμε στις μπουτίκ Max&Co, στο Golden Hall και στην Κηφισιά, και μάλιστα σε πολύ λογικές τιμές (περί τα 200 ευρώ).

V.I.P. Πρόσκληση
(από αριστερά: BCBG MAXAZRIA, Max Mara, Harris Mitsiopoulos, Raxevsky)Μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα σε ψηλές σιλουέτες, οι οποίες δεν χαρακτηρίζονται από ιδανικές αναλογίες, αλλά η μόδα φέτος προτείνει κάθε γυναίκα να δοκιμάσει ένα maxi φόρεμα. Όταν μάλιστα η πρόσκληση αφορά έναν γάμο επίσημο και πολυτελή, ή κάποιον ενός πολύ κοντινού σας προσώπου, το μάκρος σε συνδυασμό με την καλή ποιότητα του υφάσματος εγγυώνται για το κατάλληλο αποτέλεσμα.

Για την συγκεκριμένη περίσταση προτείνουμε την μπουτίκ BCBG MAXAZRIA (δείτε διευθύνσεις εδώ), στην οποία βρήκαμε την υπέροχη τουαλέτα της φωτογραφίας με τις λεπτομέρειες από δαντέλα και σε παλ ροζ χρώμα, το οποίο φέτος θα φορεθεί πολύ. Η τιμή του είναι στα 586 ευρώ, ωστόσο αυτές τις μέρες στα καταστήματα Vardas, όπου επίσης πωλείται, υπάρχει έκπτωση 100 ευρώ, ενώ και στο Attica στην μπουτίκ BCBG MAXAZRIA υπάρχει μία σχετική έκπτωση.

Στην μπουτίκ Max Mara, στο Κολωνάκι (Κανάρη 2) βρήκαμε επίσης υπέροχα maxi φορέματα από οργάντζα, όπως αυτό της φωτογραφίας, το οποίο διατίθεται και σε φούξια. Η τιμή του είναι στα 724 ευρώ.

Αν προτιμάτε να ράψετε ένα maxi φόρεμα στα μέτρα σας, τότε προτείνουμε να επισκεφθείτε ένα από τα δύο ατελιέ του γνωστού σχεδιαστή Χάρη Μητσιόπουλου, στους Αμπελόκηπους ή το Κολωνάκι. Εκεί θα βρείτε έτοιμα πατρόν, από υπέροχα υφάσματα -μεταξωτά και σαντούκ- σε αμέτρητες χρωματικές αποχρώσεις. Από αυτά θα επιλέξετε το σχέδιο που σας ταιριάζει και το χρώμα που προτιμάτε και σε μία περίπου εβδομάδα θα το παραλάβετε έτοιμο, ραμμένο στα μέτρα σας. Οι τιμές για ένα custom made maxi φόρεμα κυμαίνονται από 450 έως 600 ευρώ.

Υποστηρίζοντας την εγχώρια βιοτεχνία, η οποία μάλιστα έχει κατά πολύ εκλογικεύσεις τις τιμές της, επισκεπτόμαστε και τις μπουτίκ Raxevsky (δείτε διευθύνσεις εδώ), όπου βρίσκουμε όμορφα maxi φορέματα, σε εμπριμέ αποχρώσεις και πολυτελή υφάσματα, όπως το πλισέ της φωτογραφίας (τιμή: 340 ευρώ).


http://www.in2life.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...