Οι κοσμικοί γάμοι του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που γίνονται οι περισσότεροι γάμοι. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, αρκετοί είναι εκείνοι που ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.



Μετά από τρία χρόνια σχέσης και αφού έχουν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον Θανάση, αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον θρησκευτικό τους γάμο. H τελετή έχει προγραμματιστεί για τις 24 Ιουνίου στο κτήμα Νάσιουτζικ στα Σπάτα.

Σε έναν μήνα ο Κώστας και η Μαρίνα Λαλιώτη θα καμαρώσουν την κόρη τους Νίκη νυφούλα στο πλευρό του Γιάννη Ντεγιάννη. Η σχέση του ζευγαριού κρατάει αρκετά χρόνια και πήραν την μεγάλη απόφαση να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Στο μυστήριο θα βρίσκονται συγγενοί, φίλοι και συνάδελφοι του ζευγαριού.

Στην όμορφη Σίφνο θα ταξιδέψει η Αθηναϊκή high society για να παραβρεθούν στον γάμο της Σοφίας Βερνίκου με τον Κωστή Μακαρώνα. Το ζευγάρι επέλεξε να γίνει το μυστήριο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όπως είχε γίνει στης ξαδέλφης της Μαρίας Βερνίκου.

Τέλος, πριν λίγο καιρό στο Λονδίνο έγινε ο γάμος του Κωνσταντίνου Κουλουκουντή με την Τζουλιέτ, οι οποίοι έδωσαν ένα από τα καλύτερα πάρτι της βρετανικής πρωτεύουσας, με καλεσμένη όλη τη λονδρέζικη αριστοκρατία και το ελληνικό εφοπλιστικό lobby.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...