Οργασμός Part IΙ: αυτά που δεν τολμάτε να ρωτήσετε

Μπορεί να μη μιλάμε πολύ συχνά για το φαινόμενο του οργασμού, είναι όμως δεδομένο ότι το σκεφτόμαστε συνέχεια. Ας λύσουμε, λοιπόν, μερικά από τα βασικά μυστικά του. 


       1. Όσο μεγαλώνουμε τόσο περισσότερο απολαμβάνουμε το σεξ. Δεν είναι τυχαίο. Μετά τα τριάντα, τόσο η γυναίκα όσο και ο άντρας, αισθάνονται πιο ελεύθεροι και σε ειρήνη με το σώμα τους από ό,τι στη δεκαετία των είκοσι. Ξέρουν τι θέλουν και πώς το θέλουν, ακόμη και με ποιόν το θέλουν. Κατά συνέπεια, η οργασμική κορύφωση είναι περισσότερο εφικτή. 

       2. Μη βαλτώνετε! Προσοχή, προσοχή! Όσο πιο μεγάλη ποικιλία έχετε στις προσεγγίσεις του σεξ τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες να έχετε οργασμό. Πολύ συχνά η ρουτίνα με τον σύντροφό μας μας ρίχνει σε μέρες ξηρασίας. Πολεμήστε τις!

       3. Έρευνες έχουν δείξει πολλάκις ότι όσο μεγαλύτερη είναι η αυτοεκτίμηση μιας γυναίκας, όσο πιο καλά τα πάει με τη θυληκότητά της και τις ανάγκες της, τόσο περισσότερο αναζητά την σεξουαλική ευχαρίστηση. 

       4. Πολλές γυναίκες χρειάζονται χρόνο για να φτάσουν τον οργασμό. Αυτό είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό, αφού μελέτες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες χρειάζονται κατά μέσο όρο τουλάχιστον είκοσι λεπτά για να κορυφώσουν. 


http://www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...