Τάσεις της μόδας στο στυλ της εποχής άνοιξης-καλοκαιριού 2011

Οι τάσεις της μόδας στο στυλ της εποχής άνοιξης-καλοκαιριού 2011 περιέχουν τα στυλ του παρελθόντος,
τον κλασικό και κομψό μινιμαλισμό, military, moto vision και τον συνδυασμό διάφορων χρωμάτων και σχεδίων, που δεν ταιριάζουν εκ πρώτης όψεως.


Το στυλ, που παρουσιάζει μια έμπνευση του παρελθόντος - τάσεις της μόδας στο στυλ της εποχής άνοιξης-καλοκαιριού 2011

Οι σχεδιαστές άριστα έχουν συνδυάσει τις δεκαετίες ’60 και ’70 στις συλλογές τους – δηλαδή: ολόσωμη φόρμα, φαρδιά παντελόνια με υψηλή μέση, φαρδιά και κοντά φορέματα σε κορεσμένα χρώματα, σέξι ντεκολτέ και ανοιχτούς ώμους, που θυμίζουν την δεκαετία του 80, ζώνες, μεγάλα καπέλα, πολλά κοσμήματα και υποδήματα με ψηλά τακούνια ή πλατφόρμα. Διαβάστε περισσότερα:

  • Μινιμαλισμός
  • Σε περίπτωση που έχετε βαρεθεί το στυλ ρετρό, ο μινιμαλισμός είναι μόνο για σας. Πολλοί από τους σχεδιαστές προσφέρουν στις συλλογές τους διάφορα μοντέλα σε στυλ μινιμαλισμού για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2011. Υποδεχτείτε τον νέο μινιμαλισμό με πλούσια εμφάνιση και περιορισμό στην χρήση χρωμάτων, κομψή σιλουέτα χωρίς περίσσιες λεπτομέρειες; Και λίγα αξεσουάρ.

  • Military στυλ
  • Το military στυλ συνεχίζει να είναι μια από τις τάσεις της μόδας της εποχής άνοιξης-καλοκαιριού 2011. Το στυλ αυτό εμφανίζεται στα πιο φαρδιά μοντέλα ενδυμάτων και στις λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα: η εμφάνιση στους ώμους, η χρήση επωμιδών, κουμπιά, χρώμα ελιάς, διάφορα αξεσουάρ τύπου military.


    στυλ 2011, στύλ της άνοιξης-καλοκαιριού 2011 - Τάσεις της μόδας στο στυλ της εποχής άνοιξης-καλοκαιριού 2011
http://omorfia.org

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...