Καλοκαιρινή θηλυκότητα

Ενδυματολογικά, η εποχή της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού είναι ίσως η πιο συναρπαστική περίοδος για μας τις γυναίκες, δεδομένου ότι υπάρχουν τάσεις για να κολακεύσουν όλες τις προτιμήσεις και τους τύπους γυναικών.
Είναι η εποχή που θα ξανανιώσουμε “κορίτσια”, αφού οι τάσεις προτείνουν πληθωρικότητα, ρομαντισμό, και ανάδειξη της θηλυκής ενέργειας.
Οι βιτρίνες των καταστημάτων είναι ιδιαίτερα ελκυστικές κι εμείς πολλές φορές δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε.
Ας δούμε λοιπόν, σε τι πρέπει να επικεντρώσουμε για να είμαστε “in” στις απαιτήσεις της εποχής. 
Τα λουλούδια κυριαρχούν στα υφάσματα, σε κάθε λογής χρώμα. Λουλούδια  μεγάλα και μικρά, flashy ή σοβαρά, λουλούδια σε απίστευτη ποικιλία.
Αποτελούν το βασικό χαρακτηριστικό της σαιζόν κι έτσι υποχρεώνουν τα αξεσουάρ να έρθουν σε δεύτερη μοίρα. Χαρακτηριστικό της εποχής και το έντονο μακιγιάζ που προσπαθεί να αντιπαρατεθεί και να κερδίσει το μάτι, από τα έντονα υφάσματα. 
Το πορτοκαλί, το κίτρινο, το έντονο πράσινο, το μπλε του οινοπνεύματος, και τ0 ζεστό κόκκινο είναι τα χρώματα που κυριαρχούν στα ρούχα, στις τσάντες, τα παπούτσια, και τα αξεσουάρ. Χρώματα δυνατά και προκλητικά, που ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος και το κυριώτερο; Μέσα από μια τέτοια ποικιλία χρωμάτων, εύκολα μπορείτε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.
Αυτή η φετινή τάση στη μόδα είναι για τη γυναίκα που επιζητεί την προσοχή των γύρω της και που είναι πρόθυμη να παίξει με το χρώμα.
Αποφύγετε να φορέσετε ένα ανοιξιάτικο ρούχο σε φωτεινό χρώμα και να το συνδυάσετε με σκουρόχρωμο καλτσόν. Θα κάνετε πολύ άσχημη εντύπωση.
Μια πολύ θηλυκή τάση που επίσης κυριαρχεί αυτή την εποχή είναι οι μεγάλοι φιόγκοι που είναι τόσο όμορφοι στα φορέματα, τα παπούτσια, και στις φούστες.
 Οι φιόγκοι εμφανίζονται κοντά στο λαιμό, ιδιαίτερα στα φορέματα ή τις μπλούζες.
Οι πλούσιες φούστες και τα πλούσια φορέματα, που είναι η επιτομή του ρομαντικού ύφους, είναι η βασική τάση που επανέρχεται φέτος.
Θα συναντήστε πολλές παραλλαγές σε αυτό το θέμα και θα βρείτε πολύ έξυπνους τρόπους για να καλύψετε ανεπιθύμητες ατέλειες στο σώμα σας. Είναι μια τάση που θυμίζει καθαρά «κοριτσίστικο» ύφος.
Μια άλλη φετινή τάση, είναι οι σφυχτοδεμένες μεγάλες ζώνες, που χωρίζουν την εμφάνιση στη μέση και προσθέτουν προκλητικότητα στη φετινή σας εμφάνιση.
Κυρίαρχη θέση, έχουν και τα φορέματα «τήβεννοι», με ντραπάρισμα στους ώμους ή τα ασύμμετρα σχέδια.
Τα φορέματα αυτά - που πρωτοέκαναν έντονη την εμφάνισή τους στη φετινή απονομή των Βραβείων Oscar, κυρίως σε έντονες αποχρώσεις του κόκκινου - είναι συνήθως σε χαρακτηριστικά ουδέτερα χρώματα και φαίνονται καταπληκτικά στις γυναίκα που αγαπούν το σώμα τους και έχουν την αυτοπεποίθηση, για να μοιάσουν με τις θεές που ενέπνευσαν αυτά τα σχέδια.


πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...