Wedding Party: Χορεύοντας κάτω από τ'αστέρια

Oι αθεράπευτα ερωτευμένοι μελλόνυμφοι παραμένουν απτόητοι και οργανώνουν το γάμο τους ενόψει της καλύτερης εποχής του χρόνου, του καλοκαιριού.
Και επειδή το καλοκαίρι απαιτεί ευάερους (και ευήλιους) εξωτερικούς χώρους, πνιγμένους στο πράσινο και -γιατί όχι- με θέα στη θάλασσα, τι πιο ιδανικό για το γαμήλιο πάρτι από ένα όμορφο κτήμα που όχι μόνο μπορεί να φιλοξενήσει μεγαλύτερο αριθμό καλεσμένων (σε αντίθεση με κάποια κλειστή αίθουσα) αλλά αψηφά περιορισμούς ώρας και έντασης μουσικής, υπόσχοντας μία ρομαντική βραδιά υπό το φως των αστεριών και το άρωμα της φύσης.
Σας ακούγεται καλή ιδέα; Θα συμφωνήσουμε. Γι’αυτό, μετά από πολύωρη έρευνα ανάμεσα σε αμέτρητα κτήματα στα περίχωρα της Αττικής καταλήξαμε στα δέκα που μας εντυπωσίασαν περισσότερο και σας τα προτείνουμε.

Άλσος Νυμφών: Για μία παραμυθένια βραδιά

Σε μία καταπράσινη έκταση 30 στρεμμάτων, με θέα τη λίμνη του Μαραθώνα, έχει δημιουργηθεί ένας καλαίσθητος και άρτια διαμορφωμένος για εκδηλώσεις χώρος, πνιγμένος στο πράσινο και με τη δροσερή νότα της πισίνας, που υπόσχεται να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Διαθέτει έναν υπαίθριο χώρο χωρητικότητας 800 ατόμων (καθήμενων) καθώς και εσωτερική κλιματιζόμενη αίθουσα για 550 άτομα, η οποία με το άνοιγμα της οροφής και των τζαμαριών μπορεί να μετατραπεί σε υπαίθρια. Το Άλσος διαθέτει μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, η οποία προμηθεύεται catering από το κατάστημα La Fourchette και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό.

Άλσος Νυμφών: 27ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, τηλ. 22950 22689.

Blue Water: Ξεφάντωμα στην άμμο
Για έναν γάμο μέσα στο κατακαλόκαιρο, το Blue Water, τοποθετημένο πλάι στο κύμα, θα αποδειχθεί ο προσωπικός σας παράδεισος. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο μεγάλους, καταπράσινους χώρους με θέα τη λευκή άμμο και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Κατάλευκες στολισμένες ροτόντες, αέρινα υφάσματα, ατμοσφαιρικός φωτισμός από κεριά και αμέτρητες γεύσεις από κουζίνες όλου του κόσμου, σύμφωνα και με τις προτάσεις έμπειρου σεφ, για να διαλέξετε αυτές που προτιμάτε.
Blue Water: Λεωφ. Καραμανλή 4, Ά Πλαζ Βούλας, τηλ. 210 8953296.

Κτήμα Delago: Με το βλέμμα στο Σαρωνικό

Ένας χώρος υψηλών προδιαγραφών και μοναδικής φυσικής ομορφιάς στο Λαγονήσι, υπόσχεται να σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές τη βραδιά του γάμου σας. Το κτήμα διαθέτει έναν πανέμορφο καταπράσινο κήπο χωρητικότητας 1.000 ατόμων (καθήμενων), χωρισμένο σε τρία λιθόκτιστα επίπεδα και πισίνα, ενώ η θέα στο Σαρωνικό πραγματικά μαγεύει. Στις υπηρεσίες του περιλαμβάνονται ένας ακόμα στεγασμένος χώρος για 350 άτομα, διακόσμηση, catering, μουσική κάλυψη, καθώς και δυνατότητα διαμονής κατόπιν συνεννόησης. Σχετικά με το catering το κτήμα συνεργάζεται με την εταιρία Αθηναΐς. Το κόστος της δεξίωσης, για ένα πλήθος 300 ατόμων ξεκινά από 55 ευρώ το άτομο, και κυμαίνεται ανάλογα με το τι θα επιλέξετε για φαγητό και ποτά.
Κτήμα Delago: Ικάρου 16, Λαγονήσι, τηλ. 22910 23009.

Κτήμα Γαία: Χρώμα και άρωμα Μεσογείου

Αν αναζητάτε ένα λιτό αλλά ζεστό ταυτόχρονα χώρο, πνιγμένο στο πράσινο της μεσογειακής βλάστησης, με υψηλή αισθητική και υποδομή, τότε στο Κτήμα Γαία η επιτυχία της δεξίωσής σας είναι δεδομένη. Το κτήμα εκτείνεται σε 6 στρέμματα, τα οποία χωρίζονται λειτουργικά σε τρία επίπεδα ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκδήλωσης, ενώ στο υψηλότερο επίπεδό του διαθέτει και μία όμορφη πισίνα. Μπορεί να εξυπηρετήσεις μέχρι 1.500 άτομα και 900 για καθιστό δείπνο, ενώ σε περίπτωση βροχής υπάρχει και ένας νέος κλειστός χώρος χωρητικότητας 300 ατόμων. Το κτήμα Γαία συνεργάζεται με επιλεγμένα caterings, dj’s και ειδικούς διακοσμητές, ενώ σας δίνει τη δυνατότητας να τελέσετε το μυστήριο του γάμου σας στο ιδιωτικό εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου. Σχετικά με το κόστος, για μία εκδήλωση πλήθους 300 ατόμων ένα ενδεικτικό κόστος για το catering είναι τα 50 ευρώ το άτομο.
Κτήμα Γαία: Ισμήνης και Αντιγόνης, Κορωπί (για την ακριβή διαδρομή συμβουλευτείτε το χάρτη στην ιστοσελίδα), τηλ. 210 3246711, 210 6452357.

Κτήμα Εύχαρις: Γιατί… «οίνος ευφραίνει καρδίαν»
Το κτήμα Εύχαρις είναι γνωστό για τα εξαιρετικής ποιότητας κρασιά του, καθώς και για τις άρτια εξοπλισμένες και διαμορφωμένες οινοπαραγωγικές εγκαταστάσεις του. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του κτήματος μπορείτε να πραγματοποιήσετε, όχι μόνο την δεξίωση αλλά και την τελετή του γάμου σας. Συγκεκριμένα, το κτήμα Εύχαρις διαθέτει ένα πανέμορφο ιδιωτικό εκκλησάκι του Αγίου Χαράλαμπου, καθώς και τρεις ξεχωριστούς χώρους οι οποίοι διατίθενται για δεξιώσεις. Πέρα από την αίθουσα Θεόγνις και την αίθουσα Εριφύλλη, που είναι και οι δύο κλειστές, εμείς για τους θερινούς μήνες σας προτείνουμε τον καταπράσινο κήπο στο παλιό πέτρινο Πατητήρι, όπου μπορείτε να οργανώσετε ένα BBQ ή Cocktail Buffet, χωρητικότητας 100 με 180 ατόμων αντίστοιχα και όλα αυτά με θέα στον απέραντο αμπελώνα. Για το φαγητό και τα ποτά, με έμφαση πάντα στο κρασί, θα φροντίσουν οι ίδιοι οι υπεύθυνοι του κτήματος. Ένα πολύ ενδεικτικό κόστος για τις παραπάνω παροχές είναι τα 50 ευρώ κατ’άτομο.
Κτήμα Εύχαρις: Μούρτιζα Πευκενέας, Μέγαρα, τηλ. 22960 90346.

Κτήμα Ιγγλέση: Με έμφαση στη λεπτομέρεια

Η λεπτομέρεια είναι το βασικότερο χαρακτηριστικό του κτήματος Ιγγλέση, στην περιοχή Δεκελείας, σε ένα πανέμορφο χώρο με ένα κατάλληλα διαμορφωμένο κήπο που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 800 άτομα καθήμενων. Εδώ έχετε την επιλογή ανάμεσα σε πλήθος γευστικών μενού και προτάσεων διακόσμησης, ειδικών εφέ και μουσικής. Μπορείτε επίσης για το γεύμα σας να επιλέξετε ανάμεσα σε μπουφέ ή σε σερβίρισμα και φυσικά ανάλογα με τις επιθυμίες σας κυμαίνονται και οι τιμές.
Κτήμα Ιγγλέση: Λ. Τατοΐου 392, Δεκέλεια, τηλ. 210 6254308.

Κτήμα Κλεοπάτρα: Ειδυλλιακό σκηνικό μόνο για ερωτευμένους
Ένα ειδυλλιακό σκηνικό για μία από τις σημαντικότερες μέρες (και νύχτες) της ζωής σας διαθέτει και το Κτήμα Κλεοπάτρα, στο Κορωπί, το οποίο συνδυάζει διακριτική πολυτέλεια και άψογη οργάνωση. Κοσμοπολίτικο περιβάλλον σε ιδιαίτερα προσεγμένους χώρους, με καταπράσινο κήπο τριών επιπέδων, πετρόκτιστη πισίνα και bbq με δυνατότητα κάλυψης, καθώς και ένα γραφικό ιδιωτικό εκκλησάκι, συνδυάζουν όλα αυτά που μπορεί να ζητάτε για τη δεξίωση του γάμου σας. Ανάμεσα στις παροχές το κτήματος ξεχωρίζουν οι ναυαγοσώστες στην πισίνα, το σόου συγχρονισμένης κολύμβησης, οι animateur, ένα δωμάτιο για τη φύλαξη του μωρού σας, ηχητική κάλυψη καθώς και φαγητό από επιλεγμένα catering.
Κτήμα Κλεοπάτρα: Θεμιστοκλέους 7, οικισμός Αγ. Ιωάννου, Λεωφ. Βάρης – Κορωπίου, τηλ. 210 6623579.

Κτήμα Κρωπίας Γη: Με φόντο τη φύση στα καλύτερά της
Σε έναν εύφορο χώρο 17 στρεμμάτων, μοναδικής φυσικής ομορφιάς, το Κτήμα Κρώπιας Γη δημιουργήθηκε με το πνεύμα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, της καλαισθησίας και της εναρμόνισης του πράσινου με το μπλε της πισίνας. Στον άνετο κτήμα, χωρητικότητας 360 καθήμενων, μπορείτε να πραγματοποιήσετε και την τελετή του γάμου σας, αφού διαθέτει ένα ιδιωτικό πέτρινο εκκλησάκι, στο τέλος ενός όμορφα φωτισμένου με κεριά πλακόστρωτου μονοπατιού. Για τις βροχερές μέρες το κτήμα διαθέτει και μία κλιματιζόμενη αίθουσα χωρητικότητας 500 ατόμων, καθώς και μία γραφική οικία τριών επιπέδων που διατίθεται για επίσημα γεύματα. Άλλωστε, το άριστα επιλεγμένο catering εγγυάται γευστικές απολαύσεις από την Ελληνική και τη Διεθνή κουζίνα. 
Κτήμα Κρωπίας Γη: Λεωφόρος Λαυρίου 177, Κορωπί, τηλ. 210 6625615.

Κτήμα Σ. Μπραϊμνιώτη και Μεσόγειος: Δεξίωση σε φόντο… εξωτικό
Δύο διαφορετικά αλλά εξίσου όμορφα κτήματα υπό την ίδια ιδιοκτησία θα βρείτε και στη Βάρη. Το κτήμα Μπραϊμνιώτη από τη μία ξεχωρίζει για το πράσινο, τα εξωτικά του δέντρα, τους καταρράκτες, τα γραφικά πετρόκτιστα μονοπάτια, τα λουλούδια, τις πισίνες και ένα όμορφο εκκλησάκι στην κορυφή του λόφου. Το νεοσύστατο κτήμα Μεσόγειος, από την άλλη, με το φινετσάτο του στυλ δίνει την εντύπωση ότι βρίσκεται κανείς στην Ισπανία ή τη νότιο Ιταλία. Εσείς μένει να διαλέξετε ποιο από τα δύο ταιριάζει καλύτερα στο ύφος του γάμου σας και να απολαύσετε τις υπηρεσίες τους, οι οποίες περιλαμβάνουν χώρους 1.200 καθιστών ατόμων, επιτελείο διακόσμησης και οργάνωσης δεξιώσεων, καθώς και ένα δωμάτιο φρεσκαρίσματος για το ζευγάρι διαθέσιμο σε όλη τη διάρκεια της δεξίωσης. Σχετικά με το φαγητό, μπορείτε να επιλέξετε κάποιες από τις προτάσεις των κτημάτων, ή να επιλέξετε το δικό σας catering, συνεπώς για κάποια ενδεικτική τιμή θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τους υπευθύνους της επιχείρησης.
Κτήμα Σ. Μπραϊμνιώτη και Μεσόγειος: Ονείρων 35 και Θεάτρου (έναντι σχολής Ευελπίδων), Βάρη, τηλ. 210 8975538.

Κτήμα Νάσιουτζικ: Η «αυλή» των επωνύμων

Αν οι δεξιώσεις γάμων σε κτήματα έχουν γίνει μόδα, αυτό οφείλεται αναμφισβήτητα στο κτήμα Νάσιουτζικ που εδώ και χρόνια ειδικεύεται σε αντίστοιχες εκδηλώσεις. Σε πνεύμα βυζαντινό, αλλά και με τους ίσκιους των πευκόφυτων εξωτερικών χώρων του, το κτήμα αποτελεί την αποκορύφωση της πολυτέλειας σε ένα περιβάλλον, ωστόσο, λιτό και φιλόξενο. Για τη δεξίωσή σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δέκα διαφορετικές αίθουσας, αλλά το highlight τους καλοκαιρινούς μήνες αποτελούν αναμφισβήτητα οι εξωτερικοί του χώροι των 50 στρεμμάτων που διαιρούνται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, στο χώρο της πισίνας, στους κήπους και στο πλακόστρωτο. Ανάλογα με το χώρο και το φαγητό που θα επιλέξετε, το οποίο παράγεται από τις άρτια εξοπλισμένες κουζίνες του κτήματος, θα καθοριστεί και το τελικό κόστος της δεξίωσής σας.

Κτήμα Νάσιουτζικ: Σπάτα Αττικής, τηλ. 210 6632000. 


πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...