Στοματικό:(fun) παραλλαγές στο ίδιο θέμα!!

Οκ! Τα βασικά τα έμαθες για το στοματικό: πολύ σάλιο, χεράκια, γλωσσίτσα, όρεξη και μπρίο (και τα φώτα ανοιχτά). Αν βέβαια, θέλεις να κάνεις το καλύτερο στοματικό που είχε ποτέ ο αγαπημένος σου, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις το κάτι παραπάνω! 

Ταυτόχρονα,κι εκείνος θα έχει την ευκαιρία να κάνει το στοματικό από τη μεριά του πιο πικάντικο! Ποιες είναι οι παραλλαγές πάνω στο θέμα λοιπόν:


Όταν του κάνεις εσύ στοματικό:
Παραλλαγή Νούμερο 1: Στο άκρη του γκρεμού και του κρεβατιού:
Πως νομίζεις ότι ξεχωρίζουν τα αρσενικά, τη γυναίκα που ξέρει να κάνει στοματικό και εκείνη που το παλεύει να μάθει. Η μαγεία βρίσκεται στα χέρια. Όσο λιγότερο χρησιμοποιείς τα χέρια σου απλά για να βοηθήσεις τις παλινδρομήσεις του πέους και τα χρησιμοποιείς για να ενεργοποιήσεις ταυτόχρονα τις υπόλοιπες ερωτογενείς του ζώνες, τόσο ανεβαίνεις στα σεξουαλικά του μάτια.
Βέβαια, στην επιχείρηση "κάτω τα χέρια", η στάση στην οποία εφαρμόζεις το στοματικό, έχει τεράστια σημασία. Για να έχεις τα χέρια σου ελεύθερα να παίζουν με το περινέο, τις ρώγες του/ σου αλλά και τους όρχεις του, δοκίμασε το στοματικό ως εξής:
Βάλτον να καθίσει στην άκρη του κρεβατιού ή σε μια καρέκλα και σκύψε μπροστά του. Για να νιώσεις ακόμα πιο άνετα, απλά τοποθέτησε ένα μικρό μαξιλαράκι κάτω από τα πόδια σου. Στην στάση αυτή μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο στο βαθμό διείσδυσης του πέους του στο στόμα σου και να σταματήσεις τα χέρια του που είναι πιθανό πάνω στην ένταση της στιγμής, να προσπαθήσουν να πιέσουν το κεφάλι σου προς το πέος του, λες και εσύ επιθυμείς να γίνεις με μιας το βαθύ λαρύγγι! Άσε που με τέτοιο στοματικό, καλό είναι να είναι τελικά καθισμένος στο κρεβάτι, γιατί παίζει και να λιποθυμήσει από την ηδονή.
Παραλλαγή Νούμερο 2: Σκύψε Ευλογημένη
Εκείνος στέκεται όρθιος μπροστά σου και εσύ γονατίζεις μπροστά του για να ξεκινήσεις το έργο. Για να στηρίζεται καλύτερα μπορεί να ακουμπήσει τα χέρια του στον τοίχο και όλο το εν λόγω σκηνικό, είναι ιδιαίτερα ερεθιστικό για εκείνο που νιώθει πως έχει τον πλήρη έλεγχο, αλλά τελικά εσύ είσαι εκείνη που κάνεις το κουμάντο και κινείς τα νήματα.
Παραλλαγή Νούμερο 3: Τα καβουράκια
Έχεις δει που τα καβουράκια περπατούν πλαγιαστά; Έτσι θα πραγματοποιήσεις κι εσύ το επόμενο στοματικό που θα του κάνεις. Εκείνος ξαπλωμένος κι εσύ αντί να προσπαθείς να ξαπλώσεις και να βολευτείς μπροστά και ανάμεσα στα πόδια του, κάθεσαι στο πλάι, στο ύψος των γλουτών του και από εκεί ξεκινάς το στοματικό. Στην στάση αυτή, του δίνεις τη δυνατότητα να παίξει με την κλειτορίδα και το στήθος σου και να παίρνετε διπλή απόλαυση!
Όταν σου κάνει εκείνος στοματικό:
Παραλλαγή Νούμερο 4: Ακροβάτισσα μου εσύ
Ναι βρε κούκλα μου! Έτσι είμαστε εμείς! Ακόμα κι όταν εκείνος μας κάνει στοματικό, πρέπει να του το κάνουμε πιο εύκολο και ερεθιστικό. Αντί να ξαπλώσεις πίσω με ανοιχτά τα πόδια κι εκείνος να σκύψει μπροστά σου, ξαπλώνει εκείνος κι εσύ σκαρφαλώνεις επάνω του με τα χέρια σου να στηρίζονται στον τοίχο (και όχι να κοιτάς τα πόδια του γιατί τότε θα πηγαίναμε στη λογική του 69) που πρέπει να έχει το κρεβάτι ενώ ανασηκώνεις το σώμα σου έτσι ώστε εκείνος να έχει στο πιάτο την μικρή σου περιοχή. Με τον τρόπο αυτό δεν πιάνεται και ο λαιμός του ενώ και η γλώσσα του δεν κουράζεται να συμμετέχει στο παιχνίδι.
Παραλλαγή Νούμερο 5: Η Νάντια Κομανέντσι
Εσύ ξαπλώνεις στην άκρη του κρεβατιού κι εκείνος γονατίζει μπροστά σου. Σηκώνει τα πόδια σου τόσο ώστε να ξεκουράζονται στους ώμους του αλλά οι δικοί σου ώμου ακουμπούν στο κρεβάτι. Χρησιμοποίησε τα χέρια για να στηρίζεσαι και εκείνος μπορεί να βάλει ένα μαξιλαράκι κάτω από τα γόνατα για να βολευτεί.
Με ή χωρίς προφυλακτικό; οι γιατροί πρτείνουν να γίνεται το στοματικό με τη χρήση προφυλακτικού για αποφυγή κάθε μεταδιδόμενης ασθένειας, όπως για παράδειγμα ο έρπης που εύκολα κολλάει. Φυσικά στην πράξη, τα πράγματα δυσκολεύουν αφού πολλοί άντρες δεν θέλουν καν να ακούνε για προφυλακτικό κατά την δυείσδυση που να μιλήσεις για προφυλακτικό στο στοματικό. Αν θέλεις και πιστεύεις σε αυτό, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις λιπαντικό στη μέσα πλευρά του προφυλακτικού για να γλυστράει καλύτερα στο πέος του και φυσικά να προτιμήσεις ένα προφυλακτικό υψηλής ποιότητας για να μην το σκίσεις με τα δόντια (οπότε όλη η προσπάθει8α πάει στράφι) ενώ δοκίμασε προφυλακτικά σε υπέροχες γεύσεις (καρύδα, αμαρέτο,σοκολάτα,τουτι φρούτι, καραμέλα, φράουλα) για να μην νιώθεις εσύ την πίκρα του λάτεξ!
Να βγούμε λίγο από την κρεβατοκάμαρα:
Τώρα αν είστε ζευγάρι της περιπέτειας, μπορείτε να δοκιμάσετε το στοματικό σε μέρη δημόσια μεν αλλά λιγότερο εμφανή. Βέβαια, εξαρτάται από τα χαρακτήρα και τα όρια που θέτετε για να μην βρεθείς στης φυλακής τα σίδερα σαν την Σαμάνθα του "Sex and the City 2" στο Άμπου Ντάμπι!
Το γραφείο του: αν ο καλός σου κάνει υπερωρίες στο λουξ γραφείο του (που δεν υπάρχουν συνάδελφοι εκεί δίπλα ή κοντά), τίμησέ τον με την παρουσία σου λίγο πριν σχολάσει, όταν το υπόλοιπο προσωπικό δεν είναι πυκνό. Φρόντισε να εμφανιστείς ευπρεπώς ντυμένη για να μην κινήσεις υποψίες και να μην τον απολύσουν εξαιτίας σου και προσοχή στις κάμερες ασφαλείας.
Το μπάνιο: ένα ωραιότατο μέρος που προτιμούν πολλά ζευγάρι για το στοματικό. Μπορείς να τον βάλεις να καθίσεις στην άκρη της μπανιέρα αλλά να φροντίζει να στηρίζεται στον τοίχο για να μην γλιστρήσει. Εσύ που θα σκύψεις μπροστά του, πρέπει να στηρίξεις σωστά τα πόδια σου σε ένα αντιολισθητικό χαλάκι για να μην γλυστρίσεις και μείνεις με το πέος του στο στόμα σου. Η εν λόγω παραλλαγή αποτελεί ιδανική λύση για εσένα που το πέος του καλού σου ζέχνει και δεν μπορείς να τους πεις χύμα να πάει να πλυθεί.
Στο αυτοκίνητο: σίγουρα θα τον εξιτάρει η διάθεση να περιποιηθείς το πέος του καθώς γυρίζετε σπίτι μετά από ξενύχτι. Μην το επιχειρήσεις ωστόσο εν κινήσει. Ζήτα του να παρκάρει στην άκρη, πιάσε μια σκοτεινή πλευρά, κλειδώστε τις ασφάλειες και βουρ!
Να πεις όχι στο στοματικό:
Στο παρκάκι: κυκλοφορούν και ανώμαλοι
Στις δημόσιες τουαλέτες: παραμονεύουν μικρόβια
Σε ξένη χώρα της οποίας τη νομοθεσία δεν γνωρίζετε: πολλές χώρες καταδικάζουν την σύλληψη να του κάνεις στοματικό σε δημόσιους χώρους, ακόμα και με απαγχονισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...